Takaisin tuotteisiin
-10,00 €

Sony Xperia 1 VI räätälöity suojakuori

14,99 € 24,99 €

Tuotteen räätälöinti

Muista tallentaa muokkauksesi, jotta voit lisätä sen ostoskoriin

Enintään 250 merkkiä

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Sony Xperia 1 VI räätälöity suojakuori

Muunna Sony Xperia 1 VI -puhelimesi Ma Coquen yksilöllisellä kuorella.
Tässä kotelossa yhdistyvät räätälöity muotoilu ja kestävä suojaus, ja se on ihanteellinen lisävaruste, jolla voit tuoda esiin persoonallisuuttasi ja tarjota samalla täydellisen suojan jokapäiväisiä vaaroja vastaan.

  • Luova personointi luovuutesi loistaa läpi! Luo ainutlaatuinen kuori lisäämällä omia valokuvia, kuvituksia tai tekstiä. Käyttäjäystävällisen muokkaustyökalumme ansiosta voit luoda oman ainutlaatuisen kuoren muutamassa minuutissa.
  • Ylivoimainen suojaus Sony Xperia 1 VI:lle suunniteltu suojakuori tarjoaa paremman suojan iskuja, naarmuja ja kolhuja vastaan. Sen vankka rakenne suojaa laitettasi säilyttäen sen tyylikkyyden ja toimivuuden.
  • Tarkka, räätälöity design Jokainen leikkaus on täysin linjassa Sony Xperia 1 VI:n painikkeiden, porttien ja kameroiden kanssa. Saat täydellisen pääsyn puhelimeen irrottamatta kuorta ja suojaat samalla puhelimen keskeiset osat.
  • Laadukas tulostus Painatus tehdään huippuluokan musteilla, jotka takaavat hyvän kulutuksen ja haalistumisen kestävyyden. Henkilökohtainen suunnittelusi pysyy kirkkaana ja selkeänä myös pitkäaikaisen käytön jälkeen.
  • Hienostuneisuutta ja eleganssia Tehokkaasta suojauksesta huolimatta kotelossa on ohut ja kevyt profiili, joka ei heikennä Xperia 1 VI -puhelimesi tyylikkyyttä. Se mahtuu helposti taskuun tai laukkuun ja tuntuu silti hyvältä kädessäsi.
  • Täydellinen yhteensopivuus Tämä erityisesti Sony Xperia 1 VI -puhelimelle suunniteltu suojakuori mukautuu täydellisesti puhelimen kaareviin muotoihin ja tarjoaa suojan, joka kunnioittaa laitteesi alkuperäistä muotoilua ja parantaa sitä samalla henkilökohtaisella kosketuksella.
Paino
Matière
Silicone
Modèle

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.
Sony Xperia 1 VI räätälöity suojakuori
Design me

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille