149 Tuotteet

Suojaa OnePlus Nord CE 4 Lite 5G -puhelimesi tyylikkäästi ja edullisesti Ma Coquen avulla!

Älypuhelimesi on tärkeä investointi, ja on tärkeää suojata se vahingossa tapahtuvilta vaurioilta. Naarmuja, halkeamia ja näytön rikkoutuminen voi tapahtua milloin tahansa, ja korjaukset voivat tulla kalliiksi. Suojakuori tai -suojakuori voi vaimentaa iskuja ja iskuja, suojata näyttöä naarmuilta ja pitää puhelimen uudenveroisena pidempään.

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G: Suorituskykyinen älypuhelin edulliseen hintaan

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G on keskiluokan älypuhelin, joka tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Siinä on 6,43-tuumainen AMOLED-näyttö, Qualcomm Snapdragon 695 -suoritin, 6-8 Gt RAM-muistia ja 128-256 Gt tallennustilaa. Takana on myös kolmoiskamerajärjestelmä, jossa on 64 megapikselin pääkenno, ja 4 500 mAh:n akku.

Miten suojukset ja suojakuoret suojaavat puhelinta?

Puhelimen suojia ja koteloita valmistetaan erilaisista materiaaleista, kuten silikonista, TPU:sta, nahasta ja polykarbonaatista. Ne sopivat puhelimeen täydellisesti ja vaimentavat iskuja ja iskuja, jos ne pudotetaan. Ne myös suojaavat näyttöäsi naarmuilta ja halkeamilta.

My Suojakuori : Laaja valikoima koteloita OnePlus Nord CE 4 Lite 5G:lle lyömättömiin hintoihin

Dealy tarjoaa laajan valikoiman kuoria ja koteloita OnePlus Nord CE 4 Lite 5G:lle jokaiseen makuun ja budjettiin. Etsitpä sitten yksinkertaista ja tyylikästä koteloa tai vankkaa ja kestävää suojaa, löydät täydellisen kotelon Ma Coquelta.

Klassiset kuoret: laadukkaat materiaalit optimaalista suojaa varten

Klassiset kotelomme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten silikonista ja TPU:sta. Ne ovat ohuita ja kevyitä, mutta ne suojaavat optimaalisesti naarmuilta, kolhuilta ja putoamisilta.

Keinonahkaiset kuoret: eleganssia ja suojaa

Nahkajäljitelmäkotelomme antavat puhelimellesi tyylikkään, ammattimaisen ilmeen. Ne ovat myös pehmeän tuntuisia ja suojaavat optimaalisesti naarmuilta, iskuilta ja putoamisilta.

Fancy rungot: ilmaise persoonallisuuttasi

Hienojen koteloidemme avulla voit ilmaista persoonallisuuttasi ainutlaatuisilla, värikkäillä malleilla. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, ja ne suojaavat optimaalisesti naarmuilta, iskuilta ja putoamisilta.

Rungot, joissa on tuki: käytännöllinen ja mukava

Jalustalla varustettujen kuoriemme avulla voit katsella videoita tai lukea artikkeleita täysin vapaasti. Jalusta on integroitu kuoreen, ja se avautuu helposti, jotta sitä on mukava käyttää.

Erittäin kestävät kuoret: maksimaalinen suojaus

Erittäin kestävät kotelomme on suunniteltu antamaan puhelimellesi parhaan mahdollisen suojan. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten polykarbonaatista ja TPU:sta, ja ne suojaavat puhelintasi kovimmilta iskuilta, iskuilta ja putoamisilta.

Räätälöity kuori: yhtä ainutlaatuinen kuin sinä olet.

Henkilökohtaisten koteloidemme avulla voit luoda ainutlaatuisen kotelon. Voit valita valokuvan, tekstin tai yksilöllisen mallin ja luoda kuoren, joka kuvastaa persoonallisuuttasi.

Suojakuoret OnePlus Nord CE 4 Lite 5G: täysi, toimiva suojaus

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G -puhelimen suojakuoret tarjoavat täyden suojan puhelimellesi. Ne peittävät puhelimen etu- ja takaosan, ja usein niissä on läppäsuljenta, joka pitää puhelimen turvassa. Monissa koteloissa on myös käteviä ominaisuuksia, kuten korttipaikat ja integroitu jalusta.

Näytönsuojat: suojaa näyttöä naarmuilta ja halkeamilta.

Dealy tarjoaa laajan valikoiman näytönsuojia OnePlus Nord CE 4 Lite 5G:lle, mukaan lukien panssarilasi ja vakoiluohjelmia estäviä suojakalvoja. Näytönsuojamme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka suojaavat näyttöäsi naarmuilta, halkeamilta ja rikkoutumiselta. Löydät myös suojalasit takakameralle.

Täydennä OnePlus Nord CE 4 Lite 5G -laitteesi Ma Coquen tärkeillä lisävarusteilla!

Puhelinlaturit: akku ei koskaan lopu kesken!

Puhelinlaturiemme avulla voit ladata OnePlus Nord CE 4 Lite 5G -puhelimen nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme laajan valikoiman langallisia ja langattomia latureita kaikkiin tarpeisiisi.

Muistikortit: lisää valokuvien, videoiden ja musiikin tallentaminen

Lisää OnePlus Nord CE 4 Lite 5G -puhelimesi tallennuskapasiteettia muistikortillamme. Saatavana eri kapasiteeteilla, joten löydät täydellisen muistikortin kaikkien multimediatiedostojesi tallentamiseen.

Kaapelit ja laturit: lataa ja synkronoi puhelimesi helposti.

Kaapeleidemme ja latureidemme avulla voit ladata ja synkronoida OnePlus Nord CE 4 Lite 5G -laitteen tietokoneen kanssa. Tarjoamme laajan valikoiman kaapeleita eri pituuksilla ja liittimillä kaikkiin tarpeisiisi.

Sovittimet: liitä puhelin kaikkiin laitteisiin.

Sovittimien avulla voit liittää OnePlus Nord CE 4 Lite 5G -laitteen muihin laitteisiin, kuten kaiuttimiin, näyttöihin tai tietokoneisiin. Tarjoamme laajan valikoiman sovittimia kaikkiin liitäntätarpeisiisi.

USB-kaapelit: siirtää tiedostoja nopeasti ja helposti

USB-kaapeleidemme avulla voit siirtää tiedostoja nopeasti ja helposti OnePlus Nord CE 4 Lite 5G -laitteen ja tietokoneen välillä. Tarjoamme laajan valikoiman eripituisia USB-kaapeleita kaikkiin tarpeisiisi.

Puhelimen pidikkeet: katso videoita ja lue artikkeleita täysin vapaasti

Puhelinpidikkeidemme avulla voit asettaa OnePlus Nord CE 4 Lite 5G -puhelimen mukavasti katselemaan videoita, lukemaan artikkeleita tai soittamaan videopuheluita. Tarjoamme laajan valikoiman pöytä-, auto- ja polkupyöräpuhelinkiinnikkeitä.

Dealy : asiakaspalvelu, joka tekee eron

Laadukkaiden tuotteiden lyömättömään hintaan lisäksi Dealy erottuu erinomaisella asiakaspalvelullaan. Autamme sinua löytämään täydellisen kuoren, kotelon tai lisävarusteen OnePlus Nord CE 4 Lite 5G:hen. Neuvonantajatiimimme vastaa kaikkiin kysymyksiisi puhelimitse, verkkokeskustelussa ja sähköpostitse.

Nopea, turvallinen toimitus

Toimitamme tilauksesi nopeasti ja turvallisesti. Voit valita useista toimitusvaihtoehdoista tarpeidesi mukaan.

Valitse Dealy , jos haluat laadukkaita tuotteita, poikkeuksellista asiakaspalvelua ja nopeaa toimitusta.

Kun valitset Ma Coquen, valitset laadukkaat tuotteet lyömättömään hintaan, poikkeuksellisen asiakaspalvelun ja nopean, turvallisen toimituksen.

Älä odota enää löytää laaja valikoima tapauksia ja tarvikkeet OnePlus Nord CE 4 Lite 5G tarjoamia Dealy !