183 Tuotteet

Suojaa Honor Magic 6 Pro -puhelimesi tyylillä ja edullisesti Ma Coquen avulla!

Nykyisessä hyperyhteyksien maailmassa älypuhelimesta on tullut välttämätön osa jokapäiväistä elämääsi. Se kulkee mukanasi kaikkialle ja sisältää henkilökohtaisia tietojasi, arvokkaita valokuviasi ja tärkeitä sovelluksia. Näin intensiivisessä käytössä on ratkaisevan tärkeää suojata se tehokkaasti kolhuilta, naarmuilta, pölyltä ja nesteiltä.

Miksi valita Honor Magic 6 Pro?

Honor Magic 6 Pro eroaa edeltäjästään Honor Magic 5 Prosta siinä, että sen muotoilu on yhtä tyylikäs ja hienostunut kuin ennenkin, mutta ohuempi ja kevyempi. Sen 6,71-tuumainen AMOLED-näyttö tarjoaa mukaansatempaavan visuaalisen kokemuksen, kun taas sen erittäin tehokas prosessori varmistaa, että kaikki tehtävät sujuvat hämmästyttävän sulavasti. Honor Magic 6 Pro -puhelimessa on poikkeuksellinen kamera, jossa on neljä sensoria, ja se tallentaa upeita valokuvia ja videoita myös hämärässä.

Miten Ma Coquen suojukset suojaavat Honor Magic 6 Pro -puhelintasi?

Dealy -suojakuoret on suunniteltu sopimaan Honor Magic 6 Pro -puhelimesi ääriviivoihin täydellisesti, ja ne tarjoavat optimaalisen suojan kolhuilta, naarmuilta ja putoamisilta. Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut kuoret vaimentavat tehokkaasti iskuja ja suojaavat älypuhelintasi vaurioilta.

Tutustu laaja valikoima Dealy tapauksissa Honor Magic 6 Pro

Klassiset rungot :

  • - Silikoni: pehmeät ja joustavat silikonikuoret tarjoavat parhaan mahdollisen suojan jokapäiväisiä kolhuja ja naarmuja vastaan.
  • - Muovi: vankka ja kestävä muovikuori takaa parhaan mahdollisen suojan iskuja ja putoamisia vastaan.
  • - Hybridi: hybridirungot, joissa yhdistyvät silikonin joustavuus ja muovin jäykkyys, tarjoavat optimaalisen suojan kaikenlaista aggressiota vastaan.

Keinonahkainen kuori :

Tyylikkäät ja hienostuneet tekonahkakannet antavat Honor Magic 6 Pro -puhelimellesi tyylikkään ja hienostuneen ilmeen.

Karkaistut lasikuoret :

Karkaistun lasin suojukset tarjoavat maksimaalisen suojan naarmuja ja halkeamia vastaan, ja ne pitävät Honor Magic 6 Pro -puhelimesi näytön ehjänä.

Naruilla varustetut rungot :

Käytännölliset ja trendikkäät vetoketjukannet mahdollistavat Honor Magic 6 Pro -laitteen pitämisen aina käden ulottuvilla.

Hienot kuoret :

Ilmaise persoonallisuuttasi ainutlaatuisilla kuvioilla ja väreillä varustetuilla fantasiarungoilla.

Rungot, joissa on tuki :

Katso suosikkielokuviasi ja -sarjoja mukavasti integroidulla tuella varustettujen kuoriemme ansiosta.

Erittäin kestävät rungot:

Nämä vaativimmille käyttäjille suunnitellut erittäin kestävät kuoret tarjoavat maksimaalisen suojan iskuja, putoamisia ja äärimmäisiä olosuhteita vastaan.

Räätälöity kuori :

Luo ainutlaatuinen kuori, joka kuvastaa mielikuvitustasi, personoimalla kuori suosikkikuvillasi tai -malleillasi.

Dealy suojakuoret Honor Magic 6 Pro:lle: suojaa ja käytännöllisyyttä

Dealy -suojakuoret Honor Magic 6 Pro -puhelimelle tarjoavat optimaalisen suojan koko älypuhelimellesi, näyttö mukaan lukien. Niissä on käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten korttipidikkeet, handsfree-kiinnikkeet ja hihnat, joten voit pitää puhelimesi lähelläsi ja saada silti käyttöösi tärkeimmät tarvikkeet.

Suojaa näyttösi kalvoillamme ja suojauksillamme

Dealy tarjoaa laajan valikoiman näytönsuojia Honor Magic 6 Pro -puhelimeesi, mukaan lukien karkaistut lasikalvot ja vakoiluohjelmilta suojaavat suojakalvot yksityisyyden suojaamiseksi.

Koristele Honor Magic 6 Pro -laitteesi My Suojakuori -suojakuorella

Tutustu laajaan valikoimaan Honor Magic 6 Pro -puhelimen lisävarusteita, kuten latureita, muistikortteja, kaapeleita, sovittimia, kuulokkeita, kaiuttimia, langattomia kuulokkeita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä, pöytäkiinnikkeitä, puhelinrenkaita ja Bluetooth-tarvikkeita.

Laadukkaita tuotteita minihinnoin Dealy

Dealy tarjoaa korkealaatuisia tuotteita lyömättömään hintaan. Olemme varmoja, että löydät Ma Coquelta täydellisen suojan ja lisävarusteet Honor Magic 6 Pro -puhelimeesi.

Dealy -palvelu: sitoumuksemme

Dealy on sitoutunut tarjoamaan sinulle moitteetonta asiakaspalvelua. Asiantuntijatiimimme neuvoo sinua