269 Tuotteet

Suojaa Google Pixel 8A tyylillä ja edullisesti Ma Coquen avulla!

Pixel 8A on teknologinen jalokivi, joka ansaitsee parhaan mahdollisen suojan ja lisävarusteet. Me Ma Coquella olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle laajan valikoiman huipputuotteita lyömättömiin hintoihin, jotta voit nauttia älypuhelimestasi täysillä ilman huolta naarmuista, kolhuista tai varkauksista.

Miksi suojata puhelimesi?

Älypuhelin on merkittävä investointi, ja se on tärkeää suojata jokapäiväisen elämän vaaroilta. Pudotukset, naarmut, nesteet ja varkaudet ovat kaikki vaaroja, jotka voivat vahingoittaa laitettasi tai tehdä siitä käyttökelvottoman.

Ma Coquen avulla voit olla varma Google Pixel 8A:n optimaalisesta suojasta hintaan, joka saa sinut hymyilemään.

Rungot jokaiseen makuun ja budjettiin sopiviksi

Dealy tarjoaa laajan valikoiman koteloita Google Pixel 8A:lle, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikkia tarpeitasi ja tyylejäsi.

Klassiset rungot :

  • Silikoni Silikonikuoret: pehmeät ja joustavat silikonikuoret suojaavat optimaalisesti naarmuilta ja kevyiltä iskuilta. Ne on myös helppo puhdistaa ja asentaa.
  • Muovi Muovikuoret ovat silikonikuoria jäykempiä ja suojaavat paremmin iskuilta ja putoamisilta. Niitä on myös saatavana monenlaisissa väreissä ja kuvioissa.
  • HybridiHybridikuoret: Hybridikuoret yhdistävät silikonin ja muovin edut ja tarjoavat maksimaalisen suojan kaikenlaisia vaurioita vastaan.

Keinonahkaiset kuoret :

Tyylikkäät ja hienostuneet keinonahkakannet antavat Pixel 8A:lle tyylikkään, ammattimaisen ilmeen. Ne kestävät myös hyvin kulutusta ja naarmuja.

Karkaistut lasikuoret :

Karkaistun lasin suojukset tarjoavat parhaan mahdollisen suojan naarmuja ja kolhuja vastaan, ja ne sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat älypuhelimelleen maksimaalisen suojan.

Hienot kuoret :

Ilmaise persoonallisuuttasi fantasiakuorillamme! Fantasiakuoremme ovat saatavana monenlaisissa hauskoissa ja omaperäisissä malleissa, ja ne saavat sinut erottumaan joukosta.

Rungot, joissa on tuki :

Katso suosikkielokuviasi ja -sarjoja täysin mukavasti jalustalla varustettujen koteloidemme avulla. Integroidun jalustan ansiosta voit asettaa Pixel 8A:n ihanteelliseen katselukulmaan ilman, että sinun tarvitsee pitää sitä käsissäsi.

Erittäin kestävät rungot:

Aktiivista elämäntapaa noudattaville erittäin kestävät kotelomme tarjoavat parhaan mahdollisen suojan iskuja, putoamisia ja naarmuja vastaan. Ne sopivat täydellisesti urheilufaneille, DIY-harrastajille ja kaikille, jotka ovat usein liikkeellä.

Räätälöity kuori :

Luo yksilöllinen kuori, joka kuvastaa mielikuvitustasi personointipalvelumme avulla. Voit painattaa valokuvan, logon tai tekstin.

Suojat täydellistä suojaa varten

Koteloiden lisäksi Dealy tarjoaa myös laajan valikoiman suojia Google Pixel 8A:lle. Suojakuoret tarjoavat täydellisen suojan älypuhelimellesi ja suojaavat sekä etu- että takapuolta. Niissä on myös käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten korttipidikkeet, handsfree-pidikkeet ja hihnat.

Klassiset kannet :

Klassiset suojakuoremme suojaavat Pixel 8A:ta tyylikkäästi. Niitä on saatavana useissa eri väreissä ja materiaaleissa.

Hienot kannet :

Ilmaise persoonallisuuttasi hienoilla kansillamme! Saatavilla on laaja valikoima hauskoja ja omaperäisiä malleja, ja hienot kansiomme saavat sinut erottumaan joukosta.

Lompakko kattaa :

Pidä kortit, rahat ja älypuhelin käden ulottuvilla lompakkosuojakoteloissamme. Integroidun lokeron ansiosta voit säilyttää kortit ja rahat turvallisesti ilman ylimääräistä käsilaukkua.

Kannet jalustalla :

Katso suosikkielokuviasi ja -sarjoja täysin mukavasti jalustalla varustettujen koteloidemme avulla. Integroidun jalustan ansiosta voit asettaa Pixel 8A:n ihanteelliseen katselukulmaan ilman, että sinun tarvitsee pitää sitä käsissäsi.

Näytönsuojat täydellistä kuvaa varten

Näyttö on yksi älypuhelimesi herkimmistä osista. Siksi on tärkeää suojata se kalvolla tai karkaistulla lasisuojalla.

Näytönsuojat :

Näytönsuojat ovat kustannustehokas tapa suojata näyttö naarmuilta ja sormenjäljiltä. Ne on helppo asentaa ja poistaa, eivätkä ne vaikuta näytön kosketusherkkyyteen.

Panssarilasi suojaa :

Jos haluat parhaan mahdollisen suojan, valitse karkaistu lasi. Nämä suojat ovat erittäin kestäviä iskuja ja naarmuja vastaan, ja ne tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun. Joissakin karkaistun lasin suojissa on myös oleofobinen pinnoite, joka hylkii sormenjälkiä.

Kameran suojukset :

Suojaa kameran linssi erityisesti suunnitelluilla karkaistulla lasikalvolla. Ne säilyttävät valokuvien ja videoiden laadun ja suojaavat linssiä naarmuilta ja iskuilta.

Pixel 8A:n välttämättömät lisävarusteet

Koteloiden, suojusten ja näytönsuojien lisäksi Dealy tarjoaa myös laajan valikoiman tärkeitä lisävarusteita Google Pixel 8A:lle.

Puhelinlaturit :

Pidä Pixel 8A aina ladattuna korkealaatuisilla puhelinlatureillamme. Tarjoamme pikalatureita ultranopeaan lataukseen sekä langattomia latureita maksimaaliseen mukavuuteen.

Muistikortit :

Lisää Pixel 8A:n tallennuskapasiteettia nopeilla muistikorteillamme. Voit tallentaa enemmän valokuvia, videoita ja tiedostoja.

Kaapelit ja laturit :

Varmista, että sinulla on aina latauskaapeli käden ulottuvilla ensiluokkaisten kaapeliemme avulla. Tarjoamme USB-C-kaapeleita, Lightning-kaapeleita ja micro-USB-kaapeleita.

Sovittimet :

Käytä Pixel 8A:ta eri laitteilla sovittimien ansiosta. Tarjoamme USB-C:stä HDMI:hen, USB-C:stä VGA:han ja paljon muuta.

USB-kaapelit :

Siirrä tiedostoja Pixel 8A:n ja tietokoneen välillä nopeasti nopeilla USB-kaapeleillamme.

Puhelimen pidikkeet :

Vapauta kätesi puhelinpidikkeidemme avulla. Voit käyttää Pixel 8A:ta hands-free videoiden katseluun, videopuheluiden soittamiseen tai GPS-seurantaan.

Kuulokkeet :

Nauti erinomaisesta äänenlaadusta kuulokkeillamme. Tarjoamme langalliset ja langattomat kuulokkeet sekä melua vaimentavat kuulokkeet.

Puhelinkaiuttimet :

Vahvista musiikkia puhelinkaiuttimillamme. Tarjoamme kannettavia kaiuttimia ja Bluetooth-kaiuttimia.

Langattomat kuulokkeet :

Kuuntele musiikkia täysin vapaasti langattomilla kuulokkeillamme. Nauti mukaansatempaavasta äänestä ilman, että johdot rajoittavat sinua.

Auto- ja polkupyörätelineet:

Käytä Pixel 8A:ta turvallisesti autossa tai polkupyörässä erityisesti suunnitelluilla kiinnikkeillämme.

Pöytäjalustat :

Ota kaikki irti työtilasta puhelintelineidemme avulla. Voit käyttää Pixel 8A -puhelintasi hands-free työskennellessäsi.

Puhelintuki soi :

Helpota Pixel 8A:n pitämistä ja käyttämistä jalustana tukirenkaiden avulla.

Laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan

Me Ma Coquella olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle laadukkaita tuotteita lyömättömiin hintoihin. Valitsemme tavarantoimittajamme huolellisesti varmistaaksemme, että saat korkealaatuisia tuotteita ja hyödyt samalla markkinoiden parhaista hinnoista.

Dealy -palvelu

Asiantuntijatiimimme auttaa sinua tuotteiden valinnassa. Olemme myös valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja tarjoamaan sinulle laadukasta huoltopalvelua.

Tilaa Dealy -tuotteet nyt ja nauti Google Pixel 8A:n optimaalisesta suojasta hintaan, joka saa sinut hymyilemään!