216 Tuotteet

Suojaa Honor Magic 6 Lite -laitteesi tyylikkäästi ja edullisemmin Ma Coquen avulla.

Honor Magic 6 Lite on arvokas älypuhelin, jossa säilytät henkilökohtaisia tietojasi, valokuviasi ja yhteystietojasi. Siksi on tärkeää suojata se kolhuilta, naarmuilta, pölyltä ja kosteudelta. Dealy -suojakotelo tai suojakuori on viisas investointi, joka pidentää puhelimesi käyttöikää ja palauttaa sen alkuperäisen loistonsa onnettomuustapauksissa.

Honor Magic 6 Lite: suorituskykyinen älypuhelin edulliseen hintaan

Honor Magic 6 Lite on kevyempi versio Honor Magic 6 Prosta, mutta siitä huolimatta se on suorituskykyinen älypuhelin. Siinä on 6,78-tuumainen Full HD+ -näyttö, Snapdragon 695 -suoritin, 6 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa. Siinä on myös 48 megapikselin kolmoistakakamera ja 5 300 mAh akku. Honor Magic 6 Lite on saatavilla kolmessa värissä: musta, sininen ja vihreä.

Miten Dealy -suojakuoret suojaavat Honor Magic 6 Lite -puhelintasi?

Dealy -suojakuoret on suunniteltu vaimentamaan iskuja ja suojaamaan Honor Magic 6 Lite -puhelintasi naarmuilta, pölyltä ja kosteudelta. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten silikonista, muovista ja keinonahasta. Dealy -koteloissa on myös korotetut reunukset , jotka suojaavat puhelimen näyttöä ja kameraa.

Erityyppiset tapaukset My Suojakuori for Honor Magic 6 Lite

Dealy tarjoaa laajan valikoiman koteloita Honor Magic 6 Lite -puhelimelle, joten voit löytää tarpeisiisi ja tyyliisi parhaiten sopivan kotelon.

  • - Klassiset kuoret: silikonista, muovista tai hybridistä valmistetut kuoret tarjoavat yksinkertaisen ja tehokkaan suojan kolhuilta ja naarmuilta. Niitä on saatavana useissa eri väreissä ja kuvioissa.
  • - Keinonahkaiset suojukset: nämä tyylikkäät suojukset antavat Honor Magic 6 Lite -puhelimellesi tyylikkään ja hienostuneen ulkonäön. Ne on valmistettu korkealaatuisesta keinonahasta ja tarjoavat optimaalisen suojan iskuja, naarmuja ja pölyä vastaan.
  • - Panssarilasi olevat suojakuoret : nämä suojakuoret tarjoavat parhaan mahdollisen suojan naarmuja ja sirpaleita vastaan. Ne on valmistettu kovasta karkaistusta lasista, ja ne sopivat täydellisesti Honor Magic 6 Lite -koteloosi.
  • - Kiristysnauhakotelot: näissä käytännöllisissä koteloissa voit pitää Honor Magic 6 Lite -laitteesi aina käden ulottuvilla. Niissä on säädettävä kantonauha , joten voit pitää puhelinta kaulan ympärillä tai olkapään yli.
  • - Fantasiakuoret: näillä omaperäisillä kuorilla voit ilmaista persoonallisuuttasi. Niitä on saatavana useissa hauskoissa ja värikkäissä malleissa.
  • - Kuoret jalustalla: näillä kuorilla voit katsella videoita tai soittaa videopuheluita handsfree. Niissä on integroitu jalusta, joka voidaan helposti avata ja taittaa pois.
  • - Erittäin kestävät kuoret: Nämä kuoret on suunniteltu suojaamaan Honor Magic 6 Lite -puhelintasi äärimmäisiltä olosuhteilta. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten polykarbonaatista ja TPU:sta, ja ne suojaavat kolhuilta, putoamisilta ja naarmuilta.
  • - Henkilökohtainen kuori: luo ainutlaatuinen kuori omalla kuvallasi ja suosikkikuvallasi tai -suunnitelmallasi.

Oma kansi Honor Magic 6 Lite -puhelimelle

Dealy -suojakuoret tarjoavat täydellisen suojan Honor Magic 6 Lite -puhelimellesi. Ne on valmistettu kestävästä synteettisestä nahasta tai kankaasta, ja ne suojaavat sekä puhelimen etu- että takapuolta. Dealy -suojissa on myös käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten korttipidikkeet, handsfree-pidikkeet ja hihnat.

Näytönsuojat Ma Cover for Honor Magic 6 Lite

Dealy tarjoaa Honor Magic 6 Lite -puhelimelle laajan valikoiman näytönsuojia, joten voit löytää tarpeisiisi parhaiten sopivan.

    • - Karkaistut lasikalvot : Nämä näytönsuojat tarjoavat maksimaalisen suojan naarmuja ja sirpaleita vastaan. Ne on valmistettu kovasta karkaistusta lasista ja sopivat täydellisesti Honor Magic 6 Lite -laitteeseesi.
    • - Vakoilun vastainen elokuva: Nämä näytönsuojat suojaavat yksityisyyttäsi estämällä uteliaita silmiä näkemästä näyttöäsi. Niissä on erityinen suodatin, joka tekee näytön lukukelvottomaksi tietystä kulmasta.
    • - Kamerasuojat: Suojaa Honor Magic 6 Lite -puhelimesi linssi naarmuilta ja pölyltä karkaistulla lasisella kamerasuojallamme.

Välttämättömät lisävarusteet Honor Magic 6 Lite -laitteellesi

Dealy tarjoaa myös valikoiman välttämättömiä lisävarusteita Honor Magic 6 Lite -puhelimeesi:

    • - Puhelinlaturit: pidä puhelimesi aina ladattuna laadukkailla latureillamme.
    • - Muistikortit: lisää puhelimesi tallennuskapasiteettia muistikorteillamme.
    • - Kaapelit: siirrä tiedot ja lataa puhelimesi helposti kaapeleillamme.
    • - Sovittimet: käytä elektronisia laitteitasi missä ikinä oletkin sovittimiemme ansiosta.
    • - USB-kaapelit: liitä puhelin tietokoneeseen tai muihin laitteisiin USB-kaapeleillamme.
    • - Kuulokkeet: nauti suosikkimusiikistasi laadukkailla kuulokkeillamme.
    • - Puhelinkaiuttimet: Vahvista ääntäsi kannettavilla kaiuttimillamme.
    • - Langattomat kuulokkeet: kuuntele musiikkia täysin vapaasti langattomilla kuulokkeillamme.
    • - Auto- ja pyöräkiinnikkeet: käytä puhelinta turvallisesti autossa tai pyörässä kiinnikkeidemme avulla.
    • - Työpöytätelineet: pidä puhelimesi helposti ulottuvillasi työpöydälläsi työpöytätelineidemme avulla.
    • - Puhelimen tukirenkaat: helpota puhelimen pitämistä tukirenkaiden avulla.
    • - Bluetooth-tarvikkeet: Yhdistä laitteesi langattomasti Bluetooth-tarvikkeillamme.

Laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan

Dealy on sitoutunut tarjoamaan sinulle korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Kotelomme, suojuksemme, näytönsuojamme ja lisävarusteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, ja ne testataan tarkasti niiden kestävyyden ja suorituskyvyn takaamiseksi.

Dealy -palvelu

Tiimimme asiakaspalvelu vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivat tuotteet. tarpeisiisi. Tarjoamme myös tyytyväisyystakuun kaikille tuotteillemme.