Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE Retro suojakotelo Samsung Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE Retro suojakotelo

25,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE Retro suojakotelo Samsung Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE Retro suojakotelo
1/8

Suojaa tablettisi tyylikkäästi retrohenkisellä suojakuorellamme.
Se tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin ja säätimiin ilman, että kansi tarvitsee irrottaa.
Erittäin ohut ja kevyt, se on valmistettu ensiluokkaisesta PU-nahasta ja tarjoaa erinomaisen suojan iskuja, naarmuja ja sormenjälkiä vastaan.

  • Tämä suojus antaa täyden pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin ja säätimiin (kamerat, kaiuttimet, liitännät ja painikkeet) ilman, että suojusta tarvitsee irrottaa. Täydellinen istuvuus, tarkat leikkaukset ja painikkeet mahdollistavat helpon pääsyn tabletin kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Ohut, kevyt ja pehmeän tuntuinen etuosa on valmistettu ensiluokkaisesta PU-nahasta, naarmuuntumaton sisäosa tarjoaa hyvän suojan ja PC-taustan ansiosta tabletti on vakaampi.
  • Laadukas materiaali yhdistettynä erinomaiseen ammattitaitoon tekee tästä suojuksesta erittäin tyylikkään. Suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, lipsahduksilta, lialta ja kulmavaurioilta.
  • Tukisuojus tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, internetissä surffaamisesta ja lukemisesta paljon mukavampaa pitäen molemmat kädet vapaina ja ehkäisten nivelkipuja.
  • Tarjoaa automaattisen lepotila-/herätystoiminnon avaamalla/sulkemalla tämän älykkään kannen, mikä auttaa säästämään energiaa ja pidentämään akun käyttöikää. Tämän älykkään kannen avaaminen herättää tabletin automaattisesti ja sulkeminen siirtää tabletin automaattisesti lepotilaan.
  • Yhteensopiva: Samsung Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE 12.4 tuuman kanssa
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Klassinen

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille