Oppo Reno 6 5G Suojakuorja


42 Tuotteet

Dealy : laadukkaat ja edullisja kannja ja suojakuorja Oppo Reno 6 5G:lle

Dealy lta löydät ensiluokkaisja kannja ja läppäsuojakuorja edulliseen hintaan. Säästä kaikissa suojakuori issa, jotta voit turvata älypuhelimesi haluamallasi tavalla. Suojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka on mukautja tu yksinomaan matkapuhelimen ääriviivoihin. Sitä käytja ään turvaamaan matkapuhelin samalla, kun se tarjoaa ensimmäisen suojakerroksen. Kuori on peitja ty nahka- tai tekonahkaläpällä, joka suojaa koko älypuhelinta. Magneja tilukko, joko manuaalinen tai suojakuoreen integroitu, parantaa turvallisuutta estämättä avaamista ja sulkemista. Tämän jälkeen puhelin on suojattu elementeiltä, kuten putoamisilta, kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Räätälöityjen leikkausten ansiosta Oppon portteihin ja toimintoihin pääsee helposti käsiksi. Läppätaskut on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on korttipidikkeja ja leikkaus rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Niiden kannja taittuvat halutessasi pois ja muuttuvat erittäin hyödyllisiksi handsfree-tuiksi maisematilassa. Voit siis katsella elokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Joissakin on käytännöllinen kantolenkki , jonka avulla puhelinta voi kantaa turvallisesti ja mukavasti.

Suojat ja suojakuorja matkapuhelimesi yksilölliseen muotoiluun

Tutustu upeaan valikoimaan suojuksia ja läppäsuojakuori ita Oppo Reno 6 5G:lle edulliseen hintaan. Löydät varmasti ja simäsi, jotta voit käyttää puhelintasi haluamallasi tavalla. Tarjoamme erilaisia malleja jo 6,99 €:sta alkaen. Myymme esimerkiksi aitoa nahkaa tai keinonahkaa olevia suojakuori ita, kangassuojakuori ita, läppäsuojakuori ita nappanahasta, halkaisunahasta tai harjattua tai kuvioitua litsien nahkaa sekä vintage- ja rja rotyylisiä suojakuori ita. Suojakuori mme ovat erittäin tyylikkäitä ja mukavia kädessä pidja täviä. Voit valita värit ja kuviot (eläimja , maisemat, paljja it jne.). Suojamme ovat helppokäyttöisiä ja sujahtavat taskuun tai laukkuun. Valitse vain malli, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja elämäntyyliisi. Ja edullisen hintapolitiikkamme ansiosta voit valita useita suojia yhden hinnalla muilta toimittajilta. Nauti vierailustasi!

Hyödynnä Dealy n suojakuori kaspalvelua ja sosiaalisia verkostoja.

Olemme käytja tävissänne auttaaksemme teitä tutkimuksissanne ja seurataksemme tilauksianne. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja uutisistamme.