Realme 8 Pro näytönsuojat


2 Tuotteet

Suojaa Realme 8 Pro -näyttösi yksinoikeudella näytönsuojilla

Dealy myy erittäin ohut näytönsuojat Realme 8 Pro vain £ 3,99. Tutustu valikoimaamme parhaista kalvoista ja karkaistusta lasista. Valitsemme parhaiden valmistajien tekemät näytönsuojat. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat koko näyttöä naarmuilta ja pölyltä iskun sattuessa. Kalvoistamme ja karkaistusta lasista tulee kuin toinen iho lasille. Vältät räjähdysvaaran äkillisessä iskussa. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä, ja voit käyttää sovelluksia tuntematta suojakalvoa.

Panssarilasi oleva suojalinssi kameramoduulia varten

Tarjoamme myös karkaistua lasisuojaa valokuvausyksikön lasille ja linsseille. Voit ottaa valokuvia täysin rauhassa ajattelematta, ja tä valokuvausyksikkö on turvassa. Nauti vierailustasi

Dealy tarjoaa myös suojakuori kaspalvelua

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä. Tiimimme voi antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja seurata tilauksiasi. Älä epäröi ottaa yhteyttä numeroon 06 44 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osiossa olevan viestijärjestelmän kautta. Olemme myös Facebookissa, Instragramissa ja Tik Tk:ssa.