Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Suojakuori tukee ja kahvat

24,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy Tab A7 Lite Suojakuori
 tukee ja kahvat
1/8

Tämä kevyt, pehmeän tuntuinen kuori on valmistettu korkealaatuisesta EVA+PC:stä.
Se suojaa tablettia erinomaisesti ja tekee siitä vakaamman.
Jalustan ja kahvan ansiosta sitä on helppo kuljettaa, ja sillä on mukava kirjoittaa, katsella videoita, surffata verkossa ja lukea pitäen kädet vapaina.

  • Korkealaatuinen: Kevyt, pehmeän tuntuinen kuorirunko on valmistettu ensiluokkaisesta EVA+PC:stä, naarmuuntumaton muotoilu tarjoaa loistavaa suojaa, ja kuori tekee tabletista vakaamman.
  • Jalustalla ja kahvalla: Jalustalla varustettu kuori tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, Internetin selaamisesta ja lukemisesta paljon mukavampaa, kun pidät hands-free ja vältät nivelkipuja, siinä on myös kahva, joka on helppo kuljettaa.
  • Täydellinen istuvuus laitteellesi: Tämä kuori antaa täyden pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin ja säätimiin (kamerat, kaiuttimet, portit ja painikkeet) irrottamatta kuorta. Täydellisesti istuva, tarkat leikkaukset ja painikkeet mahdollistavat helpon pääsyn tabletin kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Täysi suojaus: Laadukas materiaali yhdistettynä erinomaiseen ammattitaitoon tekee tästä kotelosta erittäin tyylikkään. Suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, lipsahduksilta, lialta ja kulmavaurioilta.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille