Takaisin tuotteisiin

Flip Cover OnePlus Nord 4 Cross tekstuuri

12,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Flip Cover OnePlus Nord 4 Cross tekstuuri
1/7

Tämä korkealaatuinen suojakuori OnePlus Nord 4:lle tarjoaa kestävän suojan naarmuilta, iskuilta ja jokapäiväiseltä kulutukselta.
Siinä on korttipaikat ja rahatasku, joten se sopii niille, jotka haluavat pitää välttämättömät tavarat puhelimensa kanssa....

  • Tämä puhelimen suojakuori on valmistettu TPU:n ja ristikkäiskuvioidun PU-nahan yhdistelmästä, ja se tarjoaa kestävän suojan naarmuja, iskuja ja jokapäiväistä kulumista vastaan.
  • Korttipaikoilla ja rahataskulla varustetussa kotelossa voit kuljettaa tärkeitä kortteja ja rahaa puhelimesi mukana, joten se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat pitää välttämättömät tavarat puhelimensa mukana.
  • Suojakansi voidaan taittaa taaksepäin tukemaan puhelinta, ja se tarjoaa säädettävät katselukulmat videoiden katseluun tai internetin selaamiseen handsfree-tilassa. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen videopuheluissa tai mediankäytössä.
  • Siinä on vahva magneettilukko, joka pitää kuoren tukevasti kiinni ja suojaa näyttöä naarmuilta ja vahingossa avautumiselta. Tämä magneettilukko varmistaa myös, että korttipaikkojen sisältö on turvassa.
  • Sisältää kaiutinaukot, joiden avulla voit puhua puhelimeen myös kuoren ollessa kiinni, mikä parantaa käytettävyyttä suojauksesta tinkimättä.
Matière
Silicone
Simili cuir

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille