Takaisin tuotteisiin

Suojakuori Huawei Nova 12S alumiiniseos

41,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Suojakuori
 Huawei Nova 12S alumiiniseos
1/7

Tutustu Huawei Nova 12S:n kestävään koteloon.
Innovatiivisella mekaanisella varren muotoilulla suunniteltu suojakotelo tarjoaa erinomaisen suojan ja lisää futuristista estetiikkaa älypuhelimeesi.
Se tarjoaa helpon pääsyn puhelimen toimintoihin ja tarjoaa samalla sileän, kiiltävän metallisen rakenteen.

  • Mekaanisen käsivarren tyylinen kuori on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta, joka tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja suojan iskuja, naarmuja ja jokapäiväistä kulumista vastaan, mikä takaa laitteesi pitkäikäisyyden.
  • Puhelimen kuori on metallisen tuntuinen, ja sitä täydentää sileä, kiillotettu pinta. Metalli voi kiiltää valon vaikutuksesta ja näyttää häikäiseviä metallivärejä ja vahvan metallisen tekstuurin.
  • Tämä alumiiniseoksesta valmistettu kuori ei ainoastaan tarjoa vankkaa suojaa, vaan myös lisää futuristisen, silmiä hivelevän esteettisen ilmeen älypuhelimeesi.
  • Tämä mekaanisen käsivarren tyylinen kuori on suunniteltu huolellisesti täydellisen toimivuuden varmistamiseksi, ja se mahdollistaa helpon pääsyn kameraan, kuulokeliitäntään ja kaiutinreikiin, joten se ei häiritse älypuhelimesi käyttöä, valokuvausta tai äänenlaatua.
  • Puhelimen kuoressa on kiinnityslenkki, joka lisää mukavuutta ja turvallisuutta. Tämän ominaisuuden ansiosta voit kantaa puhelinta ilman käsiäsi ja vähentää laitteen putoamisen tai hukkaamisen riskiä, mikä on erityisen hyödyllistä ulkona tai matkoilla.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille