Takaisin tuotteisiin

Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro Aimo-sarjan suojakuori DUX DUCIS DUX DUCIS

13,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro Aimo-sarjan suojakuori
 DUX DUCIS DUX DUCIS
1/10

Tutustu DUX DUCISin Aimo-sarjan putoamisenestokoteloon Google Pixel 9:lle / Pixel 9 Prolle.
Tässä REACH-sertifioidussa kotelossa yhdistyvät PC ja TPU ja se tarjoaa vankan mutta kevyen suojan.
Se on ohut, mukava pitää kädessä, sormenjälkien kestävä ja suojaa kameran linssiä.

  • Tämän puhelimen kuoren on lanseerannut DUX DUCIS, jolla on REACH-ympäristösertifikaatti ja pudotustesti. PC-tausta + matta TPU-kehys, integroitu 2-in-1-prosessi, siinä on silkkisen sileä rakenne ja se estää sormenjäljet ja kellastumisen. Se on läpäissyt SGS-sertifioidun 1,2 metrin pudotustestin.
  • PC+TPU-materiaali: Kuori on valmistettu PC- ja TPU-materiaalien yhdistelmästä, joka tarjoaa vankan suojan säilyttäen samalla kevyen profiilin.
  • Ohut ja kevyt: Tämä suojakuori on suunniteltu ohueksi ja kevyeksi, joten siitä on helppo pitää kiinni ja se on esteettisesti miellyttävä. Se lisää laitteeseen vain vähän tilaa ja tarjoaa samalla parhaan mahdollisen suojan.
  • Super Comfort Grip: Kuori tarjoaa erittäin mukavan otteen ohuella ja tyylikkäällä muotoilulla, joka tarjoaa mukavan tuntuman sormien ympärille. Hydrofobiset ja sormenjälkiä estävät ominaisuudet pitävät puhelimesi puhtaana ja uutena.
  • Vedetten juoksevat linjat: Rungon takapaneelissa on esteettisesti miellyttävät juoksevat linjat, joissa on himmeä viimeistely, jossa yhdistyvät muoti ja toiminnallisuus.
  • Luotettava linssisuojaus: Kuori sisältää luotettavan linssisuojan, jossa on tarkat leikkaukset, jotka estävät naarmuja ja pitävät kameran turvassa.
  • Toimii näytönsuojien kanssa: Kuori on suunniteltu yhteensopivaksi näytönsuojien kanssa, ja se on 0,8 mm korkeampi kuin näyttö, mikä estää naarmuja ja tarjoaa lisäsuojaa.
  • Pudotus- ja iskusuojaus: Tämä suojakotelo suojaa pudotuksilta ja iskuilta, ja se korostaa puhelintasi ja tarjoaa samalla lisäsuojaa.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille