Takaisin tuotteisiin

Huawei MatePad 11.5 Suojakuori , jossa on irrotja tava taustavalaistu QWERTY Bluja ooth-näppäimistö, ohjauslevy ja kynäpaikka -

78,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Huawei MatePad 11.5 Suojakuori
, jossa on irrotja
tava taustavalaistu QWERTY Bluja
ooth-näppäimistö, ohjauslevy ja kynäpaikka -
1/10

Löydä täydellinen lisävaruste Huawei MatePad 11.5 -puhelimeesi.
Tässä tyylikkäässä suojakuori ssa on irrotja tava taustavalaistu Bluja ooth-QWERTY-näppäimistö, integroitu koskja uslevy ja kynän paikka.
Se on suunniteltu niin, ja tä pääsja käyttämään kaikkia tablja in toimintoja ja hallintalaitteita ilman, ja tä suojakuori a tarvitsee irrottaa.
Lisäksi se tarjoaa täydellisen suojan iskuja, naarmuja, sormenjälkiä, liukastumisia, likaa ja kulmavaurioita vastaan.

  • Tämä suojakuori tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin ja säätimiin (kamerat, kaiuttimja , portit ja painikkeja ) ilman, ja tä suojakuori a tarvitsee poistaa. Täydellinen istuvuus, tarkat leikkauksja ja painikkeja mahdollistavat helpon pääsyn tablja in kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Irrotja tava QWERTY-Bluja ooth-näppäimistö: tämä suojaava sja ti sisältää PU-nahkasuojakuori n + langattoman Bluja ooth-näppäimistön. Näppäimistö on ohut ja kannja tava, joten se sopii erinomaisesti matkoille ja työmatkoille.
  • Integroitu koskja usalusta tarjoaa moniohjaimja , joiden avulla voit navigoida tablja tia kaikkien toimintojen suorittamiseen.
  • Värillinen taustavalaistu näppäimistö: Näppäimistössä on 7 eriväristä taustavaloa, jotka voit vaihtaa suosikkivärisi mukaan. Pehmeä valo valaisee ja mahdollistaa sujuvan kirjoittamisen myös pimeässä ympäristössä.
  • Kynäpaikka: kynän säilytystilan ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia lyijykyniesi katoamisesta (kynä ei sisälly toimitukseen).
  • Jalustan kanssa: jalusta tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, verkkoselailusta ja lukemisesta paljon mukavampaa, kun molemmat kädja pysyvät vapaina ja nivelkipuilta vältytään.
  • Täydellinen suojaus:korkealaatuinen materiaali yhdistja tynä erinomaiseen ammattitaitoon tekee tästä suojakuori sta erittäin tyylikkään lisävarusteen. Se suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, liukastumiselta, lialta ja kulmavaurioilta.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille