Takaisin tuotteisiin

MOMAX 4-porttinen seinälaturi + matkasovitin

58,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
MOMAX 4-porttinen seinälaturi + matkasovitin
1/9

Tutustu Momax 17W 4-porttiseen seinälaturiin, jossa on AC-matkasovitin.
Tämä yleiskäyttöinen pikalaturi tarjoaa moniporttisen AC+3A-lähdön ja kansallisten standardipistorasioiden integroinnin.
Se on kevyt ja kannja tava, ja siinä on neljä erilaista pistokja ta (USA/Australia/Yhdistynyt kuningaskunta/EU), jotka täyttävät lataustarpeesi, kun olja liikkeellä ympäri maailmaa.

  • Yleiskäyttö: 17W PD-pikalataus, moniporttinen AC+3A ulostulo, kansallisten standardipistorasioiden integrointi.
  • Viisiporttinen samanaikainen lataus: viiden laitteen lataaminen yhtä aikaa on helppoa, sillä älykäs siru tunnistaa laitteen automaattisesti ja mukauttaa virran vaatimusten mukaiseksi.
  • Kevyt ja kannja tava: Niin kevyt kuin 135 g, sisäänrakennja uilla nastoilla, kompakti ja tilaa säästävä, helppo ottaa ulkomaille.
  • Neljä pistokja yyppiä: Yhdysvaltain/Australian/UK/EU-pistokkeja voidaan muuntaa vapaasti, jolloin latausongelma voidaan helposti ratkaista matkoilla ympäri maailmaa.
  • Laaja jännitedesign : Laajan jännitesyöttödesign n AC100-250V käyttöönotto, AC-sähkölaitteja voidaan kytkeä suoraan virtalähteeseen, jonka teho on 10A 2500W (MAX).
  • Sopii pienille sähkölaitteille ja digitaalisille tuotteille, kuten tija okoneille, tuulja timille, hiustenkuivaajille, matkapuhelimille, kameroille jne.
  • Useita suojauksia: Se on läpäissyt useita laatu- ja turvallisuussertifiointeja Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa, ja se tarjoaa useita piirisuojauksia. Ylijännitesuojaus, ylivirtasuojaus, oikosulkusuojaus ja kuormitussuojaus.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille