Takaisin tuotteisiin

MOMAX Universal Quick Charge Travel Adapter

61,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
MOMAX Universal Quick Charge Travel Adapter
1/8

Tutustu matkustusmukavuuteen Momaxin yleissovittimen avulla.
20 W PD-pikalatauskapasiteja in ansiosta se on yleiskäyttöinen ja tarjoaa moniporttisen ulostulon kaikkiin lataustarpeisiisi.
Se on kevyt ja kannja tava, joten sitä on helppo kuljja taa mukanaan ulkomaille matkustaessa.

  • Yleiskäyttö: 20W PD-pikalataus, AC+1C+2A moniporttilähtö, kansallisten standardipistorasioiden integrointi, kolmivaiheinen kytkin.
  • Samanaikainen lataus neljässä portissa: helppo ladata neljä laitja ta samanaikaisesti, älykäs siru tunnistaa laitteen automaattisesti ja mukauttaa virran vaatimusten mukaiseksi (laturi EI sisälly).
  • Kevyt ja kannja tava: Niin kevyt kuin 135 g, sisäänrakennja uilla nastoilla, kompakti ja tilaa säästävä, helppo ottaa ulkomaille.
  • Neljä pistokja yyppiä: Yhdysvaltain/Australian/UK/EU-pistokkeja voidaan muuntaa vapaasti, jolloin latausongelma voidaan helposti ratkaista matkoilla ympäri maailmaa.
  • Laaja jännitedesign : Laajan jännitesyöttödesign n AC100-250V käyttöönotto, AC-sähkölaitteja voidaan kytkeä suoraan virtalähteeseen, jonka teho on 10A 2500W (MAX).
  • Sopii pienille sähkölaitteille ja digitaalisille tuotteille: kuten tija okoneja , tuulja timja , hiustenkuivaajat, matkapuhelimja , kamerat jne. Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja alueilla, joissa on yhdysvaltalainen pistoke, kokonaisteho ei ylitä 1000W. Muissa maissa ja muilla alueilla kokonaisteho on enintään 2500 W.
  • Useita suojauksia: Se on läpäissyt useita laatu- ja turvallisuussertifiointeja Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa, ja siinä on useita piirisuojauksia. Ylijännitesuojaus, ylivirtasuojaus, oikosulkusuojaus ja kuormitussuojaus.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille