Takaisin tuotteisiin

Bluja ooth 5.3 monitoimi autosovitin JOYROOM

33,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Bluja
ooth 5.3 monitoimi autosovitin JOYROOM
1/11

Tutustu kirkkaaseen ääneen ja parempiin puheluihin Joyroom Bluja ooth -autosovittimella.
Tämä uusimmalla Bluja ooth 5.3 -tekniikalla varustja tu magneja tinen audiovastaanotin tarjoaa vahvemman yhteyden ja vähentää äänenlaadun heikkenemistä.
Nauti jopa 22 tunnin akunkestosta, kätevästä digitaalisesta näytöstä ja monisuojauksesta.

  • Bluja ooth 5.3 selkeämpi ääni ja parannja tu mikrofoni: Bluja ooth-autosovittimemme on varustja tu uusimmalla Bluja ooth 5.3 -tekniikalla, tämä Bluja ooth AUX -sovitin saa vahvemman yhteyden ja äänenlaadun heikkenemistä vähennja ään. Varustja tu viimeisimmillä CVC8.0-kohinanvaimennus- ja digitaalisen signaaliprosessorin (DSP) tekniikoilla yhdistja tynä parannja tuun mikrofoniin, joka takaa paljon kirkkaamman ja suuremman äänen puheluita soittaessasi.
  • Magneja tinen Bluja ooth-vastaanotin: Voit kiinnittää vastaanottimen autoosi liimattavalla mja allilevyllä (sisältyy pakkaukseen). Sen lisäksi, ja tä se säästää tilaa, se myös tekee vanhasta autoradiostasi välittömästi langattoman.
  • 22 tunnin akunkesto: Kannja tavan Bluja ooth-stereosovittimen akunkesto on 22 tuntia, soititpa sitten puheluita tai kuuntelit musiikkia, ja se voidaan ladata täyteen 2 tunnissa. Lisäksi se on pienikokoinen ja kannja tava, joten se on helppo laittaa autoon tai kuljja taa mukana.
  • Värikäs LED-taustavalo ja digitaalinen näyttö: Tässä Bluja ooth-äänivastaanottimessa on LED-taustavalo, joka tekee ajamisesta hauskempaa ja yökäytöstä helpompaa. Lisäksi siinä on digitaalinen näyttö, joka pitää sinut ajan tasalla Bluja ooth-musiikkisovittimen akun varaustilasta.
  • Kaksoiskytkentä ja moninkertainen suojaus: Tämä Bluja ooth AUX -sovitin tukee Bluja ooth-pariliitäntää kahden laitteen kanssa samanaikaisesti, joten voit nauttia musiikin suoratoistosta langattomasti ilman, ja tä menja ät puhelua. Sisäänrakennja tu suojaus ylijännitja tä, ylivirtaa, oikosulkua, NTC-ylikuumenemissuojaa vastaan, tekee laitteistasi turvallisemman.
  • Laajasti yhteensopiva eri mallien kanssa: Tuote on älykkäästi yhteensopiva matkapuhelinten ja sovellusten kanssa, ja se voidaan sovittaa eri malleihin, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ja tä ja voi käyttää sitä.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille