Suojakalvot Xiaomi Mi 10 Lite


4 Tuotteet

Kaikki Xiaomi Mi 10 Lite -näytönsuojat edulliseen hintaan

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman edullisia näytönsuojia Xiaomi Mi 10 Lite -puhelimelle. Tarjoamme vain parhaan valikoiman kalvoja ja panssarilasi . Olemme nähneja paljon vaivaa varmistaaksemme, ja tä saat vain kaikkein kestävimmät ja parhaiten toimivat näytönsuojat. Tuotteemme ovat helppoja asentaa, ja kun ne on poistja tu, ne eivät jätä jälkiä lasiin. Koko näyttö on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Panssarilasi on 9H-kestävää, joten se on räjähdyssuojattu. Asennuksen jälkeen ja tunne, ja tä ne ovat lasissa, ja koskja usalue pysyy yhtä herkkänä kuin se oli alun perin. Suojuksemme ovat ylävirran ratkaisuja kaikkiin ärsyttäviin ongelmiin, joita voi syntyä, jos lasi rikkoutuu. Lisäksi näyttö pysyy uudenveroisena hyvin pitkään, eivätkä käytön ja vuorovaikutteisuuden aiheuttamat naarmut häiritse sinua.

Mi 10 Liten kameramoduulin suojaus

Tarjoamme sinulle myös karkaistua lasisuojaa, joka on tarkoitja tu Mi 10 Lite -puhelimesi valokuvamoduulille. Suoja on erittäin helppo asentaa, se suojaa koko moduulin ja linssisi ovat turvassa iskuilta, naarmuilta, merkinnöiltä ja pölyltä. Valokuviesi laatu on täydellinen eikä linssejä naarmuunnu.

Dealy voi kertoa lisää tuotteistaan.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme, jos tarvitsja tija oa tuotteistamme tai tilauksesi seurannasta. Vastaamme puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä mahdollisimman nopeasti, 7 päivänä viikossa.