Takaisin tuotteisiin

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Diamond painettu suojakuori

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord CE 4 Lite 5G Diamond painettu suojakuori
1/8

Tutustu meidän tyylikäs läppä suojakotelo OnePlus Nord CE 4 Lite 5G .
Pehmustetun muotoilun ja kestävien materiaalien yhdistelmän ansiosta tämä suojakuori tarjoaa puhelimellesi paitsi vankan suojan, myös vertaansa vailla olevaa tyyliä.

  • Tyylikäs tikattu muotoilu: siinä on painettu timanttikuvio, jossa yhdistyvät PU-nahka ja TPU-materiaalit tyylikkääseen ja kestävään puhelinkoteloon.
  • Runsaasti säilytystilaa: kolme korttipaikkaa ja sivulompakkolokero tarjoavat runsaasti tilaa korteille ja käteiselle, joten se on käytännöllinen all-in-one-ratkaisu.
  • Monipuolinen jalusta-toiminto: varustettu jalusta-toiminnolla, jonka avulla voit laskea puhelimen alas handsfree-katselua varten, täydellinen videoiden tai videopuheluiden katseluun.
  • Turvallinen kaksinkertainen magneettisuljenta: siinä on kaksi magneettisuljinta, jotka takaavat, että puhelimesi ja arvoesineesi ovat turvallisesti lukittuna.
  • Tarkat leikkaukset ja rannehihna: Suunniteltu tarkoilla leikkauksilla, joiden avulla pääset helposti käsiksi kaikkiin painikkeisiin, portteihin ja toimintoihin ilman kotelon poistamista. Mukana tulee rannehihna, joka lisää siirrettävyyttä ja turvallisuutta.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Lanière
Motifs

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille