Takaisin tuotteisiin

Motorola Edge 50 Ultra vetoketjullinen lompakkokotelo

18,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Motorola Edge 50 Ultra vetoketjullinen lompakkokotelo
1/7

Tutustu Motorola Edge 50 Ultra 5G -puhelimen tapaukseen, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja tyylikkyys.
Ainutlaatuisen geometrisen muotoilun, useiden kortti- ja käteispaikkojen, turvallisen vetoketjullisen ulkotaskun ja käytännöllisen kantohihnan ansiosta tämä suojakuori tarjoaa täydellisen suojan puhelimellesi.

  • Premium PU & TPU rakentaminen: Tämä puhelimen suojakotelo on kestävä yhdistelmä PU ja TPU, joka tarjoaa vankan suojan säilyttäen tyylikkään, tyylikkään ulkonäön.
  • Geometrinen jalanjälkimuotoilu: Tyylikäs geometrinen kuvio kotelossa ei ainoastaan paranna sen visuaalista houkuttelevuutta, vaan tarjoaa myös ainutlaatuisen tekstuurin, joka parantaa otetta.
  • Useita kortti- ja käteispaikkoja: Tässä kotelossa on 3 korttipaikkaa ja 1 käteistasku, joten voit kuljettaa mukanasi tärkeimmät tarvikkeet, eikä ylimääräistä lompakkoa tarvita.
  • Turvallinen vetoketjullinen ulkoinen tasku: Ulkoinen vetoketjullinen tasku lisää arvotavaroiden turvallisuutta, jolloin ne ovat turvassa ja helposti saatavilla.
  • Käytännöllinen jalusta: Integroidun jalustatoiminnon ansiosta voit katsella suosikkimedioitasi hands-free , joten se on täydellinen lisävaruste videoiden katseluun tai videopuheluiden soittamiseen.
  • Turvallinen magneettisuljenta: Magneettisuljenta varmistaa, että puhelimesi ja korttisi pysyvät tukevasti paikallaan, mikä estää vahingossa avautumisen ja tarjoaa mielenrauhaa.
  • Täydellinen suojaus: Tämä suojakuori tarjoaa täyden suojan puhelimellesi ja suojaa sitä putoamisilta, kolhuilta ja naarmuilta iskuja vaimentavan rakenteensa ansiosta.
  • Käsihihna helpottaa kantamista: Irrotettava käsihihna lisää mukavuutta, joten voit kantaa puhelinta helposti ja tyylillä.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type

Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille