Takaisin tuotteisiin

Honor 200 Pro Suojakuori Magneettinen tukirengas

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Honor 200 Pro Suojakuori
 Magneettinen tukirengas
1/8

Tämä suojakuori on valmistettu kestävästä ja tukevasta PC-materiaalista, joka tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja suojan puhelimellesi.
Se on täysin yhteensopiva MagSafe-latauslaitteiden kanssa, mikä mahdollistaa nopean ja kätevän langattoman latauksen ilman kotelon poistamista.

  • Laadukas PC-materiaali: Valmistettu kestävästä ja vankasta PC-materiaalista, joka tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja suojan puhelimellesi.
  • Mag-Safe-yhteensopivuus: Täysin yhteensopiva MagSafe-latauslaitteiden kanssa, mikä mahdollistaa nopean ja kätevän langattoman latauksen ilman kotelon poistamista.
  • Magneettiset autokiinnityskannattimet: Varustettu integroiduilla magneeteilla, jotka ovat täydellisesti linjassa magneettisten autokiinnityskannattimien kanssa ja takaavat turvallisen ja vakaan otteen ajon aikana.
  • Integroitu tukirengas: Sisältää integroidun tukirenkaan, joka tarjoaa mukavan otteen ja toimii myös jalustana videoiden ja videopuheluiden katseluun ilman käsiä.
  • Tarkka leikkaus kameraa varten: Suunniteltu tarkalla leikkauksella kameran linssille, joka takaa selkeät, esteettömät kuvat ja tarjoaa samalla lisäsuojaa naarmuilta ja vaurioilta.
Type
Anneau
Support mains libres

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille