Takaisin tuotteisiin

Coque iPad Pro 11 (2024) Support en T

25,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Coque iPad Pro 11 (2024) Support en T
1/5

Tutustu iPad Pro 11:n (2024) koteloon, joka on vankka ja kestävä sekoitus, joka tarjoaa optimaalisen suojan iskuja vastaan.
Sen kumipäällysteinen pinta parantaa pitoa ja estää vahingossa putoamisen.
Siinä on monitoiminen jalusta, joka kääntyy 360° ja tarjoaa monipuoliset katselukulmat mediankäyttöä, videopuheluita ja kirjoittamista varten.

  • Tämä suojakuori on valmistettu kestävästä silikonista, ja se tarjoaa vankan suojan iskuja vastaan. Kumipäällysteinen viimeistely parantaa pitoa ja estää vahingossa tapahtuvat pudotukset.
  • Monikäyttöinen jalusta on 360° käännettävissä ja tarjoaa monipuoliset katselukulmat mediankäyttöä, videopuheluita ja kirjoittamista varten.
  • Tämä suojakuori on suunniteltu tarkoilla leikkauksilla, joten kaikki portit, painikkeet ja ominaisuudet ovat helposti käytettävissä koteloa irrottamatta. Integroitu kynänpidike pitää kynän tukevasti paikallaan.
  • Kaksikerrosrakenteessa yhdistyvät jäykkä PC-kuori ja pehmeä silikoninen ulkokuori, mikä tarjoaa täydellisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan.
  • Integroidun jalustan ja turvallisen kynätelineen ansiosta se sopii täydellisesti työhön ja leikkiin ja tarjoaa mukavuutta ja tehokkuutta kaikkialla.
  • Yhteensopiva iPad Pro 11 (2024) kanssa: A2836 / A2837 / A3006

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille