Oppo Reno 8 Lite näytön suojat


4 Tuotteet

My Suojakuori tarjoaa parhaat näytön ja kameran suojasuojakuorja Oppo Reno 8 Lite -puhelimelle.

Dealy lta löydät Oppo Reno 8 Lite -puhelimen näytön- ja kamerasuojat edullisesti. Säästä rahaa ultrakestäviin kalvoihin ja karkaistuun lasiin ja ota puhelimestasi kaikki irti. Suojamme ovat ohuita ja helppoja asentaa. Ne tuntuvat kuin toiselta iholta näytön ja kameran päällä.

Näytönsuojat

Näytönsuojat on valmistja tu PET:stä tai karkaistusta lasista. Ne suojaavat koko näyttöä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-suojatut. Koskja usalue säilyy herkkänä, ja voit toimia sovellusten kanssa kuin jos lsuojakuori ei olisi suojattu. Lasi näyttää uudenveroiselta pitkään. Suojat eivät jätä jälkiä, kun poistat ne.

Panssarilasi oleva suojalinssi

Tarjoamme myös karkaistun lasin suojalinssin asennja tavaksi Oppo Reno 8 Liten takakameran lasiin. Se suojaa lsuojakuori ja linssejä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Voit ottaa valokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Suoja ei vaikuta niiden laatuun. Se ei jätä jälkiä, kun otat sen pois.

Hyödy Dealy n palveluista

Dealy ssa voit tehdä tutkimustyötäsi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tilauksesi ovat turvallisia ja ne toimitja aan sinulle hyvin nopeasti. Tavoitat meidät helposti sähköpostitse ("Ota yhteyttä" -osio), puhelimitse ja tekstiviestillä tilausten seuraamiseksi. Seuraa uutisiamme Facebookissa, Instagramissa ja Facebookissa saadaksesi tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme. Blogistamme saat paljon tija oa kaikista tuotteistamme. Tervja uloa sivustollemme.