Samsung Galaxy A23 5G Suojakuorja


22 Tuotteet

Osta Samsung Galaxy A23 5G suojakuorja edullisesti Dealy lta.

Suojaa Samsung Galaxy A23 5G -puhelimesi Dealy n edullisilla suojilla. Tiimimme tarjoaa suojakuori ita, jotka erottuvat ohuudesta ja keveydestä. Ne myötäilevät puhelimesi ääriviivoja ja niistä tulee suojaava toinen iho. Ne ovat ohuita, kevyitä ja erittäin kestäviä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä). Portteihin ja painikkeisiin pääsee helposti käsiksi niiden tarkkojen leikkausten ansiosta. Löydät erilaisia malleja, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan,

Halvat suojakuorja Samsung Galaxy A23 5G:lle

Dealy myy erittäin suojaavia läpinäkyviä silikonisuojia. Ne ovat lähes näkymättömiä kännykässäsi, joten voit säilyttää sen muotoilun. Tarjoamme myös ohuita kuoria silikonista tai akryylistä (takapuolelle) ja silikonista (reunoille). Joustavia tai jäykkiä ja yksivärisiä, niitä on saatavana monissa eri väreissä. Tulja rakastamaan niitä niiden raittiuden ja tyylikkyyden vuoksi.

Hiilikuitu- ja keinonahkakuorja tarjoavat erinomaisen pidon. Ne sopivat erinomaisesti kaikille, ja tulja rakastamaan niiden muotoilua. Ne tarjoavat myös erinomaisen suojan elementtejä vastaan.

Saatat pitää parempana suojakuori a, jossa on tukirengas. Ne suojaavat puhelinta ja mahdollistavat Samsungin käytön handsfree-käytössä. Laajennamme tukirenkaalla varustja tujen suojakuori iden valikoimaa. Joissakin on kaksi suojakerrosta.

Jos ja sit monikäyttöistä suojakuori a, meillä on suojakuori ita, joissa on korttipidikkeja , jotka helpottavat päivittäisiä liikja oimia. Pidät myös vja okja jusuojakuori istamme. Niiden avulla voit kantaa älypuhelintasi haluamallasi tavalla (kaulassa, ranteeseen kiinnitja tynä, olkapäälle ripustja tuna...).

Myymme myös erittäin kestäviä runkoja, joissa on kaksi suojakerrosta (toinen silikonista ja toinen muovista). Niissä on muovinen ulkokerros ja silikoninen sisäkerros. Ne ovat täydellisiä iskujen ja putoamisten vaimentamiseen. Samsung Galaxy A23 5G -puhelimesi on täysin turvassa. Nauti vierailustasi.

Dealy : suosikkisivustosi

Dealy n avulla voit hyödyntää helppokäyttöistä ja käyttäjäystävällistä verkkosivustoa. Voit tehdä ostoksesi täysin turvallisesti ja saada toimituksen mahdollisimman nopeasti. Kutsumme sinut ottamaan yhteyttä suojakuori kaspalveluumme puhelimitse tai tekstiviestillä. Löydät sähköpostiosoitteemme kohdasta "Ota yhteyttä". Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Voit seurata meitä ja saada selville, mitä uutta on tekeillä. Älä epäröi tutustua blogiimme, joka sisältää mielenkiintoisia artikkeleita.