iPhone 14 Plus -näytönsuojat


7 Tuotteet

iPhone 14 Plus -näytön ja kameran suojakalvot alennuksella Dealy ssa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytön- ja kamerasuojia iPhone 14 Plus -puhelimelle alennja tuun hintaan. Ohuja ja kevyja suojakuorja mahdollistavat matkapuhelimesi käytön parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Myymme markkinoiden suorituskykyisimpiä ja kestävimpiä tuotteita.

Poikkeuksellinen suojaus iPhone 14 Plus -puhelimen näytölle

Tarjoamamme kalvot ja karkaistut lasit on helppo asentaa, eikä niitä poistja taessa jää jälkiä. Erittäin ohuja ja erittäin kirkkaat kalvot suojaavat koko näyttöä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Naarmut eivät häiritse sinua, sillä ne voivat olla erittäin vahingollisia ja vaarana on puhelimen arvon aleneminen. Suosittelemme käyttämään panssarilasi , jos käytät suojakuori a tai suojusta. Et ole turvassa putoamiselta, kun katselja iPhonea suojakuori auki tai hands-free .

Kameran suojalinssi

Ota kaikki irti iPhone 14 Plus -puhelimen takakamerasta kiinnittämällä siihen ainutlaatuinen panssarilasi oleva suojalinssi. Se on helppo asentaa ja suojaa lsuojakuori ja linssejä naarmuilta, tahroilta ja pölyltä iskun sattuessa. Se ei myöskään vaikuta valokuviesi laatuun, sillä se on erittäin läpinäkyvä ja suunniteltu näkymättömäksi. Otat varmasti laadukkaita valokuvia ja videoita, ja unohdat pian, ja tä sensorit on suojattu tällä erittäin ohuella ja erittäin kestävällä kalvolla.

Dealy : käyttäjäystävällinen ja turvallinen sivusto

Dealy n sivustolla on helppo navigoida. Tuoteselosteissa on kattavat ja informatiivisja selityksja . Tapahtumasi ovat turvallisia ja tilauksesi toimitja aan mahdollisimman nopeasti. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tilausten seuraamiseksi. Tiimimme on käytja tävissä 7 päivää viikossa puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla. Löydät yhteystija omme tämän verkkosivuston kohdasta "Ota yhteyttä". Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja uusimmista uutisistamme. Kutsumme sinut tutustumaan blogiimme, josta saat paljon tija oa iPhone 14 Plus -suojista. Nauti vierailustasi Dealy ssa!