Poco F4 näytön suojat


4 Tuotteet

Dealy : halvat näytön ja kameran suojakalvot Poco F4:lle

Dealy myy erittäin ohuita, erittäin kestäviä suojasuojakuori ita alennja tuun hintaan Poco F4:n näytölle ja takakameralle. Tutustu valikoimaan kalvoja ja panssarilasi alennja tuun hintaan. Nämä suojat ovat markkinoiden parhaiden valmistajien suunnittelemia ja valmistamia. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois.

Parhaat näytönsuojat Poco F4:lle

Tarjoamme kalvoa ja panssarilasi älypuhelimesi näytölle. Ne suojaavat koko näyttöä iskun sattuessa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Lasi pysyy ehjänä pitkään, eivätkä naarmut ja naarmut (jotka voivat satuttaa sormiasi, jos ne ovat liian voimakkaita) häiritse sinua. Kalvomme ja karkaistut lasimme on suunniteltu siten, ja tä niistä tulee lasin toinen iho. Kun suojaat Poco F4 -puhelimesi karkaistulla lasilla, vältät räjähdysvaaran äkillisen iskun sattuessa. Valitsitpa sitten kalvon tai karkaistun lasin, tuntoalue säilyttää herkkyytensä ja voit toimia sovellusten kanssa tuntematta kalvoa. Suojuksemme ovat erittäin miellyttäviä kädessä, ja ne erottuvat myös pehmeydellään.

Takakameran suojalinssi

Dealy sta voit ostaa suojalinssin, joka asennja aan kameran lasiin. Erittäin ohut ja kevyt, se suojaa antureita ja linssejä iskuilta ja naarmuilta. Lasi pysyy kuin uusi ja voit ottaa valokuvia täysin rauhassa. Tämä Poco F4:lle räätälöity suojalinssi ei vaikuta valokuvien laatuun. Päinvastoin, se estää kaikki ongelmat, joita saattaisit kohdata, jos valokuvausmoduulin lasi vaurioituu.