Samsung Galaxy S22 Plus 5G näytönsuojat


4 Tuotteet

Dealy : halpoja näytönsuojia ja takakameramoduuli Samsung Galaxy S22 Plus:lle

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman näytönsuojia ja takakamerasuojia Samsung Galaxy S22 Plus -puhelimelle pilkkahintaan. Hyödynnä kaikkia tuotteitamme koskevat alennuksja ja kampanjat, jotta saat haluamasi laitteja parhaaseen hintaan. Ohuja , kevyja ja erittäin kestävät suojauksemme tuntuvat puhelimessasi kuin toiselta iholta. Kalvot ja panssarilasi on helppo asentaa, eikä niistä jää jälkiä, kun poistat ne. Sensorit ja näyttö ovat täysin turvassa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Voit käyttää matkapuhelintasi ilman huolta sen turvallisuudesta.

Erittäin kestävä suojaus

Kalvojen ja karkaistun lasin ansiosta voit käyttää matkapuhelimen näyttöä ja ottaa valokuvia parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Näytönsuojat peittävät koko näytön, ja ne voidaan asentaa vain muutamassa minuutissa. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne optimoivat vuorovaikutteisuuden ja koskja usalue pysyy yhtä herkkänä. Voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa nopeasti ja helposti. Vältät myös näytön rikkoutumisen sisältä ja lasin räjähtämisen, jos pudotat sen. Valokuvasensoreiden panssarilasi suojaava linssi estää myös lasin ja sensoreiden särkymisen äkillisessä iskussa. Ne eivät naarmuunnu, ja voit ottaa valokuvia täysin rauhassa. Nauti vierailustasi Dealy ssa.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissäsi joka päivä

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Olemme käytja tävissä 7 päivää viikossa auttaaksemme sinua ja pitämään kirjaa ostoksistasi. Seuraa meitä Instagramissa, Facebookissa ja TikTokissa, niin saat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Löydät myös mielenkiintoisia artikkeleita blogistamme.