Samsung Galaxy S22 5G Suojakuorja


152 Tuotteet

Dealy suojakuorja alennja tuun hintaan Samsung Galaxy S22:lle

Hyödy Dealy n poikkeuksellisista tarjouksista Samsung Galaxy S22:n suojuksista ja suojakuori ista. Kaikki suojakuori mme ovat alennuksessa! Tiimimme valitsee markkinoiden parhaan suojan, jotta voit ostaa erittäin kestäviä tuotteita edullisemmin. Suojuksemme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka toimii ensimmäisenä mittatilaustyönä kännykän suojana. Aidosta nahasta tai keinonahasta valmistja tu suojakuori suojaa koko puhelinta iskun sattuessa, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuorja on suunniteltu niin, ja tä ne mahtuvat helposti taskuun. Mallimme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolisja korttipidikkeja ja tasku, joka toimii lompakkona tai käsilaukkuna. Ne on helppo avata ja sulkea, ja niistä tulee tärkein jokapäiväinen asusteesi. Joissakin on mukana kantolenkki , jonka avulla voit kantaa matkapuhelintasi kädessä. Voit taittaa laukun kannen halutessasi, jolloin siitä tulee käytännöllinen handsfree-pidike. Näin voit käyttää sitä maisematilassa parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tutustu suureen valikoimaamme monikäyttöisiä, säänkestäviä suojia. Galaxy-laitteesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä, ja pääsja silti suoraan käsiksi portteihin ja toimintoihin.

Erittäin kestävät kannja ja suojakuorja

Tiimimme käyttää parhaita puhelinsuojien valmistajia. Heidän suojakuori ntuntemuksensa ansiosta he pystyvät suunnittelemaan erittäin vahvoja malleja, jotka ovat silti ohuita ja kevyitä. Kaikki suojakuori mme on suunniteltu vastaamaan täydellisesti tarpeitasi ja kunnioittamaan samalla elämäntyyliäsi. Valitsitpa sitten hienon leopardityylisen suojasuojakuori n tai irrotja tavalla kuorella varustja un monitoimisuojakuori n, voit olla varma, ja tä kännykkäsi turvallisuudesta ei ole tingitty. Se on turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä, kosteudelta ja pölyltä. Tarjoamme valikoiman business-tyylisiä suojuksia, joissa on korttipidikkeja , aitoa nahkaa ja keinonahkaa. Ohuja ja kevyja , ne helpottavat jokapäiväistä elämääsi. Ne voivat olla yksivärisiä, kaksivärisiä tai painja tuja hienovaraisella kuviolla, joka antaa ainutlaatuisen henkilökohtaisen koskja uksen. Hyödyt poikkeuksellisesta materiaalivalikoimasta: litsiininahka, nappa, krokotiilityyli, kangas, kuvioitu nahkavaikutelma, klassinen muotoilu... Valitsemme myös kansimallit, joissa on erilaisia lukituksia. Olipa kyseessä sitten kantolenkki , painike, magneja tilukko tai kantolenkki , voit avata ja sulkea suojakuori n parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Pidätkö mieluummin hieman fantsuojakuori a? Kutsumme sinut tutustumaan moniin kuviollisiin suojakuori ihimme, jotka antavat Samsung Galaxy S22 -lisävarusteellesi ainutlaatuisen henkilökohtaisen koskja uksen. Tarjolla on runsaasti eläimiä, kasveja, matkamuistoja ja maisemia, jotka odottavat sinua. Yhtä omaperäisiä kuin odottamattomia, ne kestävät yhtä hyvin elementtejä kuin klassisja suojamme. Suosittelemme, ja tä jokainen suojakuoren ostaja asentaa suojan myös näytölle ja kameralle. Loppujen lopuksi puhelimesi ei ole turvassa putoamiselta, kun käytät sitä suojakansi auki tai kun otat valokuvia. Tällaisen suojan avulla S22 on mahdollisimman turvassa, joten voit olla huolja ta. Nauti vierailustasi!

Suojakuori kaspalvelumme on helposti tavoitja tavissa

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Keskustelemme myös mielellämme kanssasi ja viihdytämme sinua.