Samsung Galaxy S22 5G Suojakuorja


193 Tuotteet

Erittäin kestävä ja edullinen tapauksissa Samsung Galaxy S22 rakas ma Suojakuori

Dealy tarjoaa sinulle parhaan valikoiman huippuluokan suojasuojakuori ita ja suojia edulliseen hintaan Samsung Galaxy S22:lle. Hyödynnä poikkeuksellisja tarjouksemme! Tiimimme valitsee ohuja ja kevyja suojakuorja , jotka sopivat puhelimesi ääriviivoihin täydellisesti. Valmistja tu materiaaleista, jotka kestävät hyvin onnja tomuuksia ja kulutusta, voit myös personoida puhelimesi. Säilytät suoran pääsyn portteihin ja painikkeisiin. Suojakuori sta tulee kuin ohut, kevyt ja erittäin kestävä toinen iho. Se on erottamaton kumppani S22-laitteellesi ja auttaa sinua myös jokapäiväisessä elämässäsi. Myymme sekä yksinkertaisia ja tä monikäyttöisiä suojakuori ita, jotka sopivat täydellisesti elämäntyyliisi. Löydät joustavat, jäykät tai puolijäykät suojakuorja . Silikonista, muovista tai sekamateriaalista valmistja ut suojakuorja täyttävät turvallisuustarpeesi. Joustavat kuorja valitaan usein niiden kumimaisen tuntuman vuoksi, kun taas jäykät muovikuorja tarjoavat myös erinomaisen pidon. Ne, jotka haluavat erittäin kestävää suojaa, valitsevat hybridimallimme, joissa on kaksi suojakerrosta ja silikoninen reunakerros. Ne soveltuvat erinomaisesti käytja täväksi hyvin äkillisen iskun tai putoamisen yhteydessä. Löydät paljon hienoja malleja, kuoria, joissa on panssarilasi takana, ja kuoria, jotka tarjoavat käytännöllisiä vaihtoehtoja, kuten korttipidikkeen tai handsfree-tuen. Olipa valintasi mikä tahansa, voit olla varma, ja tä turvallisuudesta ei ole tingitty.

Erilaisia runkoja kaikille

Dealy ssa keskitymme tuotevalikoimaan, jotta jokainen voi löytää juuri ja simänsä suojan. Myymme läpinäkyviä suojia, jotka säilyttävät puhelimen muotoilun, sekä monikäyttöisiä suojia, jotka toimivat lompakkona, ja muita, joissa on vja okja jullinen linssisuoja. Valittavana on monia yksivärisiä malleja. Joustavasta silikonista tai jäykästä muovista valmistja tuja suojakuoria on saatavana useissa eri väreissä, ja ne erottuvat edukseen minimalistisella tyylillä an. Ultra Erityiskestävä -, Survivor- ja Hybrid-suojakuorja sopivat niille, jotka haluavat optimaalisen suojan puhelimen reunoille, linsseille ja reunoille. Löydät suojakuori ita, joissa on irrotja tava handsfree-pidike, suojakuori ita, joissa on korttipidike, ja suojakuori ita, joissa on kantolenkki . Hienot eläin-, kasvi- tai fluoresoivien kuvioiden mallimme ovat täydellisiä, jos haluat antaa Galaxy S22 -puhelimellesi persoonallisen koskja uksen. Nämä suojakuorja suojaavat yhtä hyvin ja auttavat sinua erottumaan joukosta. Kutsumme sinut tutustumaan upeisiin premium-suojiin, jotka sopivat täydellisesti tarpeisiisi ja toiveisiisi. Näiden suojien ansiosta voit käyttää älypuhelintasi parhaissa olosuhteissa. Nauti vierailustasi!

Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitsja apua tuotteidemme kanssa tai jos haluat seurata tilauksiasi. Olemme tavoitja tavissa puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä ja vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa pysyäksesi ajan tasalla uutisistamme ja päästäksesi ensimmäisenä hyötymään monista kampanjoistamme.