Samsung Galaxy A03 Core näytön suojakalvot


2 Tuotteet

My Suojakuori : parhaat näytönsuojat Samsung Galaxy 03 Core -puhelimelle

Hyödynnä Dealy n edullisja hinnat ja alennuksja Samsung Galaxy A03 Core -puhelimen räätälöidyistä näytönsuojista. Hyödyt markkinoiden parhaista hinnoista erittäin kestäville malleille. Näytönsuojamme estävät lasin räjähtämisen onnja tomuuden sattuessa. Kalvolla tai karkaistulla lasilla puhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Näyttö näyttää pitkään uudenveroiselta ja voit käyttää sitä täysillä. Panssarilasi mme on 9H-kestävää. Koskja usalue säilyy yhtä herkkänä, ja voit käyttää sovelluksia yhtä helposti kuin jos näyttöä ei olisi suojattu. Tarjoamme vain parhaita malleja.

Suojaava linssi takaosan valokuva-antureille

Dealy tarjoaa suojalinssin, joka suojaa kameran lsuojakuori ja linssejä. HD-luokan ja erittäin ohut linssi on helppo asentaa, eikä se jätä jälkiä, kun poistat sen. Se estää lsuojakuori ja linssejä pirstoutumasta äkillisen iskun sattuessa. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ja tä naarmut tai pöly vaikuttavat valokuvien ja videoiden laatuun.

Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi joka päivä

Suojakuori kaspalvelutiimimme voi seurata tilauksiasi puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa pysyäksesi ajan tasalla uutisistamme ja kampanjoistamme.