Samsung Galaxy A03 näytön suojakalvot


3 Tuotteet

Samsung Galaxy A03:n näytön ja kameran suojakalvot ovat parhaimmillaan Dealy n alennuksessa.

Dealy tarjoaa vaativimman ja edullisimman valikoiman näytönsuojia ja linssejä Samsung Galaxy A03:lle. Puhelimelle räätälöidyt kalvomme ja karkaistut linssimme ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun ne on poistja tu. Kännykän linssit ja näyttö ovat täydellisesti suojattuja iskujen sattuessa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Voit käyttää puhelinta sen koko potentiaalia huolehtimatta sen turvallisuudesta.

Erittäin ohut, erittäin vahva suoja

Ohuiden, kevyiden kalvojen ja karkaistun lasin avulla voit käyttää matkapuhelimen näyttöä ja ottaa valokuvia täysin rauhassa. Kalvot peittävät koko näytön ja takakameran. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne optimoivat vuorovaikutteisuuden älypuhelimen kanssa ja ovat pehmeän tuntuisia. Koskja usalue pysyy myös herkkänä, ja voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa miellyttävällä tavalla. Kameran panssarilasi suojaava linssimme on HD ja erittäin läpinäkyvä . Se ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun. Tutustu valikoimaamme ensiluokkaisia tuotteita alennja tuun hintaan.

Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä, jos tunnja tarvja ta. Olemme tavoitja tavissa 7 päivää viikossa auttaaksemme sinua ja pitämään kirjaa tilauksistasi. Seuraa meitä Instagramissa, Facebookissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.