Sony Xperia Pro-I näytönsuojat


3 Tuotteet

Dealy : räätälöidyt näytönsuojat Sony Xperia Pro-I:lle

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman edullisia näytönsuojia Sony Xperia Pro-I:lle. Valitsemme erittäin kestävät, ohuja ja kevyja näytönsuojat, jotka on räätälöity puhelimeesi. Erittäin kirkkaat ja HD-tasoisja suojat on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Voit pitää lasin koskemattomana pitkään ja välttää rikkoutumisen. Kalvoillamme ei ole vaikutusta näytön herkkyyteen. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne estävät lasin särkymisen äkillisessä iskussa. Voit myös hyötyä edullisista hinnoistamme ja alennuksistamme.

Takakameran panssarilasi oleva suojalinssi

Myymme myös erittäin ohutta HD-panssarilasi Sony Xperia Pro-I:n takakameramoduulin suojaamiseksi. Tämä kalvo estää lsuojakuori ja antureita rikkoutumasta iskun tai putoamisen yhteydessä. Linssit suojataan myös naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Voit hyödyntää puhelimesi poikkeuksellista valokuvaussuorituskykyä täysin ilman huolta sen turvallisuudesta.

Dealy voi seurata tilauksiasi

Tiimimme antaa sinulle tija oa suojauksistamme ja seuraa tilauksiasi päivittäin. Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin tai lähja tää meille sähköpostia ("Ota yhteyttä" -osio tällä verkkosivustolla). Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.