Sony Xperia Pro-I suojakuorja


25 Tuotteet

Dealy : huippuluokan kannja ja suojakuorja Sont Xperia Pro-I:lle

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojia ja suojakuori ita Sony Xperia Pro-I:lle markkinoiden edullisimpaan hintaan. Ohuja ja tyylikkäät suojakuorja tarjoavat räätälöityä suojaa matkapuhelimellesi. Läppäkuoremme on rakennja tu silikonikuoren ympärille, joka suojaa puhelimen takaosaa ja reunoja. Tätä kuorta peittää huopa, joka suojaa matkapuhelinta säältä. Se on suojattu naarmuilta, jäliltä, pölyltä ja kosteudelta iskun sattuessa. Se on myös paremmin eristja ty kylmällä säällä. Pääsja edelleen suoraan käsiksi Sonyn portteihin ja toimintoihin, eikä suojaa tarvitse poistaa esimerkiksi puhelimen lataamista varten. Kaikissa läppäsuojakuori issamme on manuaalinen magneja tisuljenta tai suojakanteen integroitu sulkeminen (flip cover). Suojia voi käyttää lompakkoina, joissa on luottokorttipidikkeja ja tasku rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Voit taittaa kannja , jolloin ne soveltuvat puhelimen handsfree-käyttöön. Joissakin kansissamme on irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa älypuhelinta kädessäsi. Tutustu mallistoihimme!

Monikäyttöisja suojuksja ja pussit

Dealy lta löydät tyylikkäät, monikäyttöisja suojakuorja edulliseen hintaan arvokkaalle Sony Xperia Pro-I -puhelimellesi. Ne on suunniteltu auttamaan sinua käyttämään puhelintasi turvallisesti ja sen kaikkia mahdollisuuksia hyödyntäen. Löydät laajan valikoiman business-tyylisiä suojasuojakuori ita, jotka erottuvat edukseen selkeydellään ja tyylikkyydellään. Aidosta nahasta tai keinonahasta valmistja ut suojakuorja suojaavat Sonyasi hyvin henkilökohtaisella tavalla. Löydät suojakuori ita litsi- tai nappa-halkonahasta, jotka kestävät erittäin hyvin elementtejä. Valikoimassamme on myös kauniita yksivärisiä suojasuojakuori ita ja leopardinahkamainen suojasuojakuori , joka antaa poikkeuksellisen ulkonäön. Löydät myös hienoja suojakuori ita, joissa on erilaisia kuvioita (eläimiä, kasveja, mandaloita jne.). Suojakuori issa on erilaisia lukituksia (kantolenkki t, painonapit, magneja tilukko, niitit). Kun valitsja meidät, löydät ja simäsi mallin ja voit hyötyä houkuttelevista alennuksistamme. Nauti vierailustasi!

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissäsi joka päivä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla (tämän sivuston kohta "Ota yhteyttä"). Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.