Poco M4 Pro 5G Suojakuorja


152 Tuotteet

Dealy : erittäin kestävät kannja ja suojakuorja Poco M4 Pro 5G:lle erikoishintaan

Hyödy Dealy n alhaisista hinnoista Xiaomi Poco M4 Pro 5G -suojuksissa ja -suojakuori issa. Löydät markkinoiden parhaan halvan suojan. Lompakoiksi suunnitellut ja muotoillut läppäkuoremme tulevat olemaan tärkein lisävarusteesi koko päivän ajan. Suojakuorja on valmistja tu erittäin kestävästä silikonikuoresta, joka toimii puhelimen takaosan ja reunojen ensimmäisenä suojana. Tekonahkamainen tai aidosta nahasta valmistja tu läppä kiinnitja ään puhelimen toiseksi suojakerrokseksi. Putoamisen sattuessa suojakuorja suojaavat puhelinta iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Se myös eristja ään kosteudelta ja kylmältä. Voit laittaa korttisi sisälle sisäpuolisiin leikkauksiin. Suojassa on tasku rahaa tai suojakuori kirjoja, kuten laskuja, lippuja tai muistioita varten. Joissakin malleissa on kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen matkapuhelimen kantamiseen. Voit ostaa kansia, joissa on erilaisja lukot. Kaikki suojuksemme on tehty mittatilaustyönä Xiaomi Poco M4 Pro 5G:tä varten.

Premium kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan

Dealy ssa saat poikkeuksellisja kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan Poco M4 pro 5G:lle. Hyödynnä alennuksemme huippuluokan suojakuori ista. Tutustu laadukkaiden aitoa nahkaa ja keinonahkaa olevien suojakuori iden valikoimaamme. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä, ja suosittelemme, ja tä katsot sävyjä. Ne ovat kaikki erilaisia. Löydät myös joitakin kaksivärisiä tai business-tyylisellä mallilla varustja tuja. Monikäyttöisja ja hillityt, ne täyttävät kaikki ammatillisja ja henkilökohtaisja tarpeesi. Älä epäröi vilkaista hienoja slipcovereitamme, jotka tuovat persoonallisen lisän. Tarjolla on eläin-, kasvi-, marmori- ja kuuluisat leopardinahkaisja päällysteja , jotka antavat uskomattoman ilmeen. Voit valita tekstuurit (halkaistu nahka, keinonahka, nappanahka, litsi-nahkatyyli, teksturoitu efekti jne.) ja lukot (filp-kannja , kantolenkki t, napit, niitit, magneja tilukot jne.). Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan sinulle uusinta ultrakestävää ja trendikästä suojaa, jotta voit nauttia matkapuhelimestasi täysin turvallisesti. Nauti vierailustasi!

Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua tuotehaussa.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä kohdassa "Ota yhteyttä" annja tuun numeroon. Vastaamme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Voit myös lähja tää meille sähköpostia, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla kampanjoistamme ja uutisistamme.