ZTE Axon 20 5G näytönsuojat


Dealy tarjoaa halpoja kalvoja ja panssarilasi ZTE Axon 20 5G:n näyttöön ja kameraan.

My Shelliltä löydät parhaan valikoiman alennja tuja näytön- ja kamerasuojia ZTE Axon 20 5G:lle. Tarjoamme suorituskykyisiä kalvoja ja panssarilasi vain 3,99 € alkaen. Hyödynnä edullisja hinnat ja kampanjat kaikille tuotteille ja tarvikkeille. Matkapuhelimen näytön suojakalvomme ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat matkapuhelimesi lsuojakuori ja näyttöä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Sinua eivät häiritse naarmut, jotka voivat olla vahingollisia ja aiheuttaa puhelimen arvonmenja yksen. Näyttösi pysyy moitteja tomana ja koskja usalue on yhtä herkkä kuin ennenkin. Nämä suojakalvot ovat kuin erittäin suojaava toinen iho näytön päällä, mutta pysyvät samalla näkymättömissä.

Erittäin kestävä suoja ZTE Axon 20 5G -kameralle

Vain £ 5,99, myymme erittäin vahva panssarilasi suojaava linssi, joka suojaa takakamera teidän Axon 20 5G. Erittäin helppo asentaa, se estää antureita rikkoutumasta tai tukkeutumasta pölyjäämistä. Linssit suojataan naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, sekä iskuilta ja rikkoutumiselta. Tämä suoja on ohut, HD ja erittäin kestävä elementtejä vastaan. Se ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun. Voit nauttia matkapuhelimestasi täysillä ja pitää sen samalla uudenveroisena.

Dealy : nopea ja suojakuori ntunteva suojakuori kaspalvelu

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä ja seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia, niin vastaamme mahdollisimman pian. Me pidämme tilauksistasi kirjaa. Blogistamme saat käytännön neuvoja ja vinkkejä tuotteisiimme liittyen. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Saat ensimmäisenä tiedon uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.