Vivo Y72 5G Suojakuorja


10 Tuotteet

Dealy : erittäin kestävät kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan Vivo Y72 5G:hen

Dealy lta löydät edullisja kannja ja läppäsuojakuorja Vivo Y72 5G:lle. Säästä rahaa ja turvaa älypuhelimesi haluamallasi tavalla. Suojakuori mme rakentuvat puhelimen mittatilaustyönä tehdystä silikonikuoresta. Se kiinnittää sen paikalleen ja toimii samalla ensimmäisenä suojakerroksena. Kuoren päällä on nahka- tai tekonahkaläppä, joka kiinnittää koko älypuhelimen. Turvallisuutta lisää magneja tilukko, joka on joko manuaalinen tai kuoreen integroitu. Älypuhelin on suojattu kulumiselta ja elementeiltä, kuten putoamisilta, kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Leikkausaukot antavat suoran pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Lisävarusteemme on suunniteltu lompakoiksi, joissa on sisäpuolella korttipidikkeja ja leikkauspaikka rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten sja eleitä, lippuja tai muistioita varten. Läppä taittuu alas ja muuttuu hands-free olevaksi pidikkeeksi, joka on todella hyödyllinen maisematilassa. Näin voit katsella elokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Joissakin suojakuori issa on kantolenkki , joten voit helposti kantaa puhelinta kädessäsi.

Suojakuorja ja pussit, joista tulee tärkein lisävarusteesi.

Tutustu valikoimaan monikäyttöisiä suojuksia ja suojakuori ita Vivo Y72 5G:lle. Hinnaltaan vain 6,99 €, ja niistä tulee jokapäiväinen lisävarusteesi. Löydät esimerkiksi ohuita, erittäin säänkestäviä suojakuori ita aidosta nahasta tai keinonahasta, suojia, joissa on nappanahkamainen läppä, halkaistuja nahkasuojakuori ita tai litsi-tyylisiä suojakuori ita, joilla voit muokata kännykkääsi yksilöllisesti. Tarjoamme business-tyylisiä suojakuori ita, joissa on lukuisia korttipidikkeitä, sekä malleja, joissa on integroitu lompakko, johon voit laittaa kuulokkeja . Suojamme mahtuvat helposti taskuun tai laukkuun. Kun valitsja Dealy n, voit olla varma, ja tä saat parhaat tuotteja reiluimpaan hintaan. Pyrimme aina tarjoamaan sinulle parhaat tarjouksja , jotta voit hyödyntää aikasi parhaalla mahdollisella tavalla. Nauti vierailustasi!

Hyödynnä Dealy n suojakuori kaspalvelua

Olemme käytja tävissänne auttaaksemme teitä tutkimuksissanne ja seurataksemme tilauksianne. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme ja uutisistamme.