Vivo Y72 5G Suojakuorja


3 Tuotteet

Dealy : yksinoikeudella tarjouksia Vivo Y72 5G tapauksissa

Dealy lta löydät huippuluokan suojakuorja edulliseen hintaan Vivo Y72 5G:lle. Hyödynnä eksklusiivisja tarjouksemme ja alennuksja kaikista suojista. Valitsemme parhaat suojat ja tarjoamme ne sinulle vain 4,99 € alkaen. Suojamme on suunniteltu sopimaan puhelimesi linjoihin ja ääriviivoihin. Ne on helppo asentaa, ne ovat ohuita ja kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Niistä saat erittäin hyvän otteen. Vivosi on suojattu takapuolelta, reunoilta ja painikkeista. Pääsja myös suoraan käsiksi portteihin räätälöityjen leikkausten ansiosta. Löydät valikoiman erittäin kestäviä kuoria, jotka antavat sinulle täyden tyydytyksen.

Suojakuorja Vivo Y72 5G:n yksilölliseen käyttöön

Tutustu valikoimaan Vivo Y72 5G -puhelimelle sopivia yksinoikeudellisia suojakuoria, joita myydään edulliseen hintaan. Tarjoamme esimerkiksi läpinäkyviä suojia vahvistja uilla kulmilla tai ilman, joiden avulla voit säilyttää puhelimen alkuperäisen muotoilun. Myymme myös tekonahkakuoria (klassisja ja lychee), erittäin ohuita hiilikuitu- tai harjattuun tyyliin tehtyjä kuoria sekä kuoria, joissa on korttipidikkeja tai rengas handsfree-tukea varten. Uusimmat kuorimallimme, joissa on irrotja tava tuki, mahdollistavat Y72:n käytön pystyasennossa ja maisematilassa. Löydät "Ultra Erityiskestävä " -suojakuorja , joissa on kaksinkertainen suojakerros (silikoni ja muovi), sekä "Survivor" -suojakuorja , jotka kaksinkertaisen suojan lisäksi optimoivat puhelimen äänen. Tarjoamme myös karkaistusta lasista (takapuolelle) ja silikonista (reunoille) valmistja tuja suojakuori ita, jotka ovat erittäin suojaavia ja tyylikkäitä. Fantsuojakuori suojakuori mme, joissa on eläimiä, kasveja, hauskoja tai marmorityylisiä motiiveja, ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat personoida Vivonsa. Löydät varmasti ja simäsi, kun vierailja osiossamme, ja voit hyödyntää poikkeuksellisia hintoja ja säännöllisiä alennuksiamme.

Dealy tarjoaa henkilökohtaista ja tehokasta suojakuori kaspalvelua.

Vastaamme nopeasti kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saat ensimmäisenä tiedon alennuksistamme ja kampanjoistamme.