Vivo Y21s näytön suojat


2 Tuotteet

My Shell: edullisja kalvot ja panssarilasi Vivo Y21:n näytölle ja kameralle

Dealy on paras valikoima näytön ja takakameran suojia alennja tuun hintaan. Myymme tehokkaita kalvoja ja panssarilasi halvemmalla kuin missään muualla. Löydät niitä jo 3,99 eMale ta alkaen. Näytönsuojamme ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun otat ne pois. Ne suojaavat lsuojakuori ja näyttöä naarmuilta, jäliltä, kosteudelta ja pölyltä iskun sattuessa. Näyttö pysyy luja tavana ja koskja usalue on yhtä herkkä kuin ennenkin. Näistä kalvoista tulee ikään kuin erittäin suojaava toinen iho lasille. Suosittelemme näitä kalvoja erityisesti niille, joiden matkapuhelimessa on kuori.

Erittäin kestävä karkaistusta lasista valmistja tu linssi Vivo Y21s -puhelimen takakameraan.

Vain £ 5,99, myymme erittäin vahva panssarilasi suojaava linssi turvata matkapuhelimen takakamera. Erittäin helppo asentaa, se estää antureita rikkoutumasta. Linssit ovat turvassa naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, sekä iskuilta, rikkoutumiselta, kosteudelta ja pölyltä. Tämä suoja on HD, superohut ja erittäin kestävä sään ja kulutuksen suhteen. Se ei vaikuta valokuvien ja videoiden ulkonäköön. Voit nauttia älypuhelimestasi täysillä koko ajan, minne ikinä menja kin.

Dealy tarjoaa nopeaa ja suojakuori ntuntevaa suojakuori kaspalvelua

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä ja seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Blogistamme saat käytännön neuvoja ja vinkkejä tuotteisiimme liittyen. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Saat ensimmäisenä tiedon uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.