Vivo Y21s tapauksja


4 Tuotteet

Osta Vivo Y21s -kuori vain 4,99 eMale ta Dealy lta.

Suojaa Vivo Y21s kanssa suojakotelo Dealy , hinnoiteltu vain £ 4,99. Löydät hyviä tarjouksia kaikista ultrakestävistä suojasuojakuori istamme. Tiimimme tarjoaa suojakuori ita, jotka erottuvat ohuutensa ja keveytensä ansiosta. Ne ovat ultrakestäviä, ohuita ja superkevyitä. Ne kestävät iskuja, naarmuja, jälkiä, pölyä ja kulumista. Ne myötäilevät älypuhelimen ääriviivoja, jolloin niistä tulee kuin suojaava toinen iho. Portteihin ja toimintoihin pääsee käsiksi räätälöityjen leikkausten ansiosta. Matkapuhelimesi pysyy kuin uusi, ja kä ota riskiä pudottaa sitä liukkaiden jälkien kertymisen vuoksi. Löydät laajan valikoiman runkoja alennja tuun hintaan.

Halvat, erittäin kestävät rungot

Tutustu poikkeukselliseen ja yksinoikeudelliseen tarjoukseemme, joka sisältää huippuluokan suojauksen edulliseen hintaan. Löydät läpinäkyvät silikonisuojakuorja , jotka säilyttävät matkapuhelimesi alkuperäisen muotoilun. Meillä on silikoni- tai akryylisuojakuori ita (takapuolelle) ja silikonisuojakuori ita (reunoille), jotka ovat erittäin kestäviä ja samalla ohuita. Osa malleistamme on valmistja tu joustavasta tai jäykästä silikonista. Yksivärisiä kuoria on saatavana useissa eri väreissä, jotta sinulla olisi mahdollisimman laaja valikoima. Hiilikuitu- ja keinonahkakuorja ovat erittäin tyylikkäitä. Ne tarjoavat myös erinomaisen pidon. Jos haluat monikäyttöisen suojakuori n, haluat sellaisen, jossa on tukirengas tai korttipidike. Uusimmissa suojakuori issa, joissa on irrotja tavat pidikkeja , voit käyttää puhelinta sekä pysty- ja tä vaakasuorassa. Myymme myös "Ultra Erityiskestävä "- ja "Survivor"-suojakuori ita, joissa on kaksi suojakerrosta (yksi silikonista ja yksi muovista). Tarjoamme myös panssarilasi olevia suojakuori ita, jotka suojaavat puhelimen reunuksja täydellisesti ensiluokkaisella silikonilla. Löydät myös suojasuojakuori ita, joissa on eläimiä (pandoja, leijonia, tiikereitä, kissoja, koiria, susia jne.), kasveja (puita, kukkia, kaktuksia, lehtiä jne.) tai marmoriefektejä. Tulja yllättymään kaikkien suojiemme laadusta ja muotoilusta, joita myydään markkinoiden edullisimpaan hintaan. Nauti vierailustasi!

Voit ottaa meihin yhteyttä joka päivä seurataksesi tilauksiasi.

Dealy on suojakuori kaspalvelusi, joka on käytja tävissäsi 7 päivää viikossa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Voit seurata meitä ja saada tija ää, mitä uutta on.