Vivo Y33s kannja


7 Tuotteet

Dealy tarjoaa edullisja kannja ja suojakuorja Vivo Y33s:lle

Dealy lta löydät edullisja suojakuorja ja suojakuorja Vivo Y33s -puhelimelle. Ne alkavat vain 6,99 eMale ta ja antavat sinulle täydellisen tyytyväisyyden. Voit käyttää älypuhelintasi täysin turvallisesti, kun sinulla on käytännöllinen ja monikäyttöinen lisävaruste. Suojakuori mme on rakennja tu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin iskuja, pudotuksia, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Se pitää puhelimen paikallaan ja suojaa samalla sen takaosaa ja reunoja. Suojus suojaa sitä täysin säältä, onnja tomuuksilta ja kulumiselta. Pääsja silti suoraan käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin. Lukko optimoi suojan. Tarjolla on suojasuojakuori ita, joissa on magneja tilukko, flip cover -tyylisiä suojasuojakuori ita (joissa lukko on integroitu läppään), kantolenkki tyylisiä lukko- tai painonappilukkoja. Läppäsuojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja aukko, johon voit säilyttää rahaa, lippuja, muistiinpanoja tai sja eleitä. Kannja taittuvat halutessasi pois ja muuttuvat käytännöllisiksi handsfree-pidikkeiksi, joita voi käyttää vaakatasossa. Voit katsella elokuvia ja videoita erinomaisissa olosuhteissa. Joissakin läppäkansistamme on irrotja tava kantolenkki , joka helpottaa älypuhelimen kuljja tamista käsin.

Mittatilaustyönä valmistja ut kannja ja läppätaskut

Klo Dealy , löydät läppä tapauksissa vain £ 6,99, jotka ovat yhtä turvallisia kuin ne ovat ergonomisia. Myymme laadukkaita suojuksia lyömättömään hintaan. Tutustu malleihimme, jotka toimivat jokapäiväisinä lisävarusteina. Näja tekonahasta ja aidosta nahasta valmistja tuja suojakuori ita, jotka ovat hillittyjä ja erittäin tyylikkäitä. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, joiden sävyt vaihtelevat suojakuori sta toiseen. Suojasuojakuori mme erottuvat muotoilunsa sekä sään- ja kulutuskestävyytensä ansiosta. Meiltä löydät tekonahkaisia tai kuvioidun nahan tehostesuojakuori ita, läppäsuojakuori ita lyhtynahasta, halkaistuja nahkakansia, vintage-malleja, halkaistuja nappanahkakasseja ja kansia, joissa on painja tu kuvio. "Flip cover" -malleissamme, joissa on kanteen integroitu lukko, voit avata ja sulkea suojakuori n nopeasti. Pystysuuntainen läppäsuojakuori mme tarjoaa erilaisen tavan käyttää matkapuhelinta päivittäin. Ma suojakuori lta saat huippulaadukkaat tuotteja edullisimpaan hintaan.

Suojakuori kaspalvelutiimimme seuraa tilauksiasi 7 päivää viikossa.

Tavoitat meidät sähköpostitse "Ota yhteyttä" -osion kautta. Voit myös soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Me pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua tutkimuksissasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.