Vivo Y33s tapauksja


4 Tuotteet

Dealy tarjoaa suuren valikoiman edullisia suojakuori ita Vivo Y33s:lle

Osta Vivo Y33s -suojakuorja alennja tuun hintaan Dealy lta ja hyödynnä supertarjouksemme kaikista Vivo-tuotteista. Suojasuojakuori mme ovat saatavilla alkaen vain 4,99 €. Ne on suunniteltu yksinomaan matkapuhelimiin ja ne on helppo asentaa laitteen päälle. Niistä tulee sille kuin toinen iho, ja ne tarjoavat optimaalisen suojan elementtejä vastaan. Porttien ja painikkeiden leikkauksja on tehty mittojen mukaan, jotta niihin pääsee suoraan käsiksi ja älypuhelimen lataaminen on helpompaa. Suojamme ovat erittäin tehokkaita iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Puhelimen takaosa ja reunuksja suojataan onnja tomuuksilta ja kulumiselta. Lisäksi ne tuovat persoonallisen lisän, joka erottaa sinut muista.

Erittäin kestävät kuorja Vivo Y33s -puhelimen yksilöllistämiseen.

Dealy lta löydät Vivo Y33s -puhelimelle eksklusiivisja suojakuorja , jotka kestävät jokapäiväistä käyttöä. Edulliseen hintaan myytävät suojakuorja antavat juuri sen, mitä ja sit, ja olja täysin tyytyväinen. Alkaen vain 4,99 €, myymme silikoni- tai kirkkaita muovisuojakuori ita (vahvistja uilla kulmilla tai ilman), jotka pitävät puhelimesi upean näköisenä. Löydät joitakin yksivärisessä silikonissa, jotka ovat täydellisiä niille, jotka haluavat yksinkertaista, liukumatonta suojaa. Löydät erittäin tyylikkäitä hiilikuitusuojakuori ita, harjattuun tyyliin tehtyjä suojasuojakuori ita tai Lychee-luokan keinonahkasuojakuori ita, jotka tarjoavat hyvän pidon. Ultra Erityiskestävä e- ja Survivor-kuorja ovat täydellisiä niille, jotka ja sivät kuorta, joka kestää kovan putoamisen. Niissä on silikonista ja muovista valmistja tu kaksoissuoja, joka tarjoaa maksimaalisen suojan älypuhelimen takaosalle ja reunoille. Kuoremme estävät sisäisen rikkoutumisen, ulkoisja vauriot ja käytön aiheuttaman kulumisen. Valitsemalla Dealy n hyödyt kilpailukykyisistä hinnoista huippulaatuisissa tuotteissa. Nauti vierailustasi!

Seuraa meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa ja ota meihin yhteyttä joka päivä.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65 ja seurata tilauksiasi ja saada lisätija oja tuotteistamme. Voit myös lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osion kautta. Kutsumme sinut seuraamaan meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.