Oppo Reno 6 5G näytön suojat


4 Tuotteet

Poikkeuksellinen valikoima Oppo Reno 6 5G näytön suojakalvoja Dealy :ssa

Dealy lta löydät parhaat näytönsuojat Oppo Reno 6 5G:lle edullisesti. Teemme tarkan valikoiman kalvoja ja panssarilasi ja tarjoamme ne sinulle edulliseen hintaan. Löydät esimerkiksi kalvon vain 399 eurolla! Näytönsuojamme erottuvat ohuudesta ja korkeasta kestävyydestä elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä) vastaan. Ne ovat myös erittäin ohuita. Valitsitpa sitten kalvon tai karkaistun lasin, voit olla varma, ja tä koko näyttö on suojattu elementtejä vastaan. Koskja usalue pysyy myös herkkänä, ja kä ajattele, ja tä lasi on kalvon peitossa. Lasi on 9H-kestävä, jotta se ei räjähdä äkillisessä iskussa. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori . Sinua eivät myöskään häiritse naarmut, jotka voivat heikentää luja tavuutta ja alentaa Oppo Renon arvoa.

Kameran suojalinssi

Vain £ 5,99, tarjoamme erittäin vahva suojaava linssi kameran ja linssit Oppo Reno 6. Erittäin ohut, se on helppo asentaa ja tarjoaa optimaalisen suojan lasille ja linsseille. Vältät rikkoutumisen ja naarmujen riskin, jotka voivat vahingoittaa valokuvia ja videoita. Se on suunniteltu niin, ja tei sillä ole vaikutusta valokuvien laatuun. Voit ottaa kuvia ajattelematta, ja tä sensorit on suojattu, koska linssi on HD ja näkymätön.

Tiimimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seuraa tilauksiasi.

Tavoitat meidät 7 päivää viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65, jos sinulla on kysyttävää ja voit seurata tilauksiasi. Voit myös lähja tää meille sähköpostia. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Olemme myös sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja TikTok) ja lisäämme säännöllisesti mielenkiintoisia artikkeleita blogiimme. Nauti vierailustasi!