Xiaomi 11T Pro Suojakuorja


106 Tuotteet

Xiaomi 11T Pro -suojakuorja myynnissä Dealy ssa.

Osta Xiaomi 11T Pro -suojakuori ita alennja tuun hintaan Dealy lta. Tarjoamme parhaan valikoiman suojasuojakuori ita vain 4,99 € alkaen. Hyödynnä upeat tarjouksemme ja kampanjamme. Suojakuori mme ovat erittäin ohuita, erittäin kestäviä ja kevyitä. Ne suojaavat puhelimesi takaosaa ja reunoja naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Räätälöityjen leikkausten ansiosta pääsja suoraan käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin. Jotkin suojakuorja suojaavat myös painikkeita. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista (muovinen takaosa ja silikonireunuksja /panssarilasi oleva takaosa ja silikonireunuksja ). Löydät jäykkiä, joustavia ja puolijäykkiä suojia (jäykkä takaosa ja joustavat reunuksja ), jotka tarjoavat maksimaalisen suojan ja näyttävät samalla hyvältä ja ovat käytännöllisiä.

Erittäin kestävät, edullisja rungot

Hyödynnä Dealy n poikkeuksellisja tarjouksja ja suojaa Xiaomi 11T Pro -puhelimesi haluamallasi tavalla. Löydät ainutlaatuisen valikoiman erittäin kestäviä suojakuori ita eri tyyleissä. Alkaen vain 4,99 €, löydät välttämättömän suojan, kuten läpinäkyvät, hiilikuituisja tai yksivärisja tekonahkasuojakuorja . Joissakin on rengas, joka toimii handsfree-pidikkeenä. Joissakin on tuki, joka mahdollistaa handsfree-käytön pysty- ja vaakasuunnassa. Ne, jotka haluavat maksimaalista turvallisuutta, valitsevat Survivor- ja Ultra Erityiskestävä -mallit, joissa on kaksi peräkkäistä suojakerrosta (muovia ja silikonia). Voit myös ostaa silikonisia tai yksivärisiä muovikuoria, jotka ovat liukumattomia ja tarjoavat erinomaisen pidon. Kaikki mittatilaustyönä valmistamamme suojakuorja on helppo asentaa, ja ne antavat Xiaomillesi persoonallisen ilmeen.

Ota yhteyttä seurataksesi tilauksiasi ja seurataksesi meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Suojakuori kaspalvelumme voi seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Voit myös kirjoittaa meille viestipalvelumme kautta (kohta "Ota yhteyttä"). Voimme myös antaa sinulle tija oa tuotteistamme. Voit saada tija oa kampanjoistamme seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.