Motorola Edge 20 Lite kannja


42 Tuotteet

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista Motorola Edge 20 Lite -suojissa ja -suojakuori issa.

Dealy lta löydät edullisia Motorola Edge 20 Lite -suojuksia ja -suojakuori ita. Tarjoamme erittäin vahvoja suojakuori ita, jotka on suunniteltu yksinomaan matkapuhelimelle, alkaen vain £6,99. Läppäkannja on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka toimii kännykän ensimmäisenä suojana. Läppä peittää tämän ja suojaa koko puhelinta säältä. Puhelin on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuori mme tarjoavat suoran ja helpon pääsyn Edge 20 Liten portteihin ja toimintoihin. Voit ladata sen suoraan ilman, ja tä sinun tarvitsee käsitellä älypuhelinta. Läppäsuojakuori issamme on lukko, joka maksimoi puhelimen turvallisuuden. Joissakin läppäsuojakuori issamme on suojakanteen sisäänrakennja tu magneja tilukko. Kaikissa on sisäpuolella korttipidikkeja ja leikkaus käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja (esimerkiksi laskuja, lippuja tai muistioita) varten. Joissakin suojakuorissa on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki , jonka avulla Motorolaa voi kuljja taa käsin täysin turvallisesti.

Henkilökohtainen suojelu kaikille

Valitsemasi suojakuori suojaa koko matkapuhelimen erittäin hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä) vastaan. Löydät ohuita, kevyitä yksivärisiä suojia useissa eri väreissä. Materiaalityylejä on valittavissa: lychianahkaa, halkaistua nappanahkaa, vintage-tyyliä, aitoa nahkaa tai teksturoitua muotoilua... Tarjoamme suojia, joissa on klassisja tai hienostuneemmat lukot (magneja ti-, nappi-, vintage-, niitti-, niitti-...). Ne taittuvat helposti kasaan, jolloin niistä tulee erittäin hyödyllisiä handsfree-pidikkeitä vaakatasossa. Meillä on hauskoja ja kestäviä hienoja suojuksia. Niissä on eläimiä (susia, pöllöjä, koiria, kissoja jne.), kukkia, Eiffel-torni ja "älä koske puhelimeeni". Ainutlaatuinen valinta niille, jotka haluavat suojauksen personoidakseen Motorolansa. Tarjolla on myös bisnes-tyylisiä suojasuojakuori ita, joissa on runsaasti korttipidikkeitä ja jotka sopivat erinomaisesti ammattikäyttöön.

Meidät on helppo tavoittaa ja olemme mukana tärkeimmissä sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ("Ota yhteyttä" -osio). Jos haluat saada tija oa kampanjoistamme, suosittelemme seuraamaan meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, ja päivitämme blogiimme säännöllisesti hyödyllisiä artikkeleita.