Motorola Edge 20 Pro kannja


39 Tuotteet

Hyödy Dealy n poikkeuksellisista tarjouksista Motorola Edge 20 Pro -suojiin ja -suojakuori ihin.

Tutustu Dealy n valikoimaan halpoja suojuksia ja suojakuori ita Motorola Edge 20 Pro -puhelimelle. Suojakuori mme, joita myydään alkaen 6,99 €, antavat älypuhelimellesi yksilöllisen ilmeen ja kestävät samalla hyvin säänkestävyyttä. Olemme valinneja eksklusiivisja suojat, jotka on suunniteltu erittäin iskunkestävän silikonikuoren ympärille. Se pitää matkapuhelimesi paikallaan ja antaa alustavan suojan. Nahka- tai keinonahkamainen läppä toimii toisena suojakerroksena ja käytännöllisenä lompakkona. Matkapuhelin on täysin suojattu iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Suojakuori mme on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on korttipidikkeja (luottokorttikoko) ja tasku käteiselle. Myymme suojakuori ita, joissa on irrotja tava kantolenkki niille, jotka kantavat puhelinta kädessä. Etuläpistä tulee erittäin käytännöllisja handsfree-tuja elokuvien tai videoiden katselua varten. Meillä on myös fläppisuojakuori ita ja suojakuori ita, joissa on näkösuojat.

Erittäin kestävät kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan

Löydät runsaasti edullisia suojia, jotka ovat sekä säänkestäviä ja tä tyylikkäitä. Puhelimesi on turvassa, ja voit käyttää sitä täysin rauhassa. Tarjoamme läppäsuojia keinonahkaa tai yksiväristä aitoa nahkaa useissa eri väreissä. Niitä on eri tekstuureita: halkaistua nappanahkaa, aitoa lyhtinahkaa, rja rotyyliä, vintage-muotoilua. Tarjolla on magneja tikiinnikkeitä ja design-kiinnikkeitä (niitit, napit, rja rotyyli, kantolenkki t, painonapit jne.). Tarjoamme laajan valikoiman koristeltuja suojakuori ita, joilla voit antaa kannja tavallesi henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen ilmeen. Löydät läppäsuojakuori ita, joissa on kasviaiheita (kukkia, puita, maisemia...), eläinaiheita (pandoja, tiikereitä, leijonia, kirahveja, pandoja, lintuja...), marmoria tai taiteellista tyyliä. Suosittelemme Aquarelle-kantta, joka on todella omaperäinen ja tyylikäs. Se on kuitenkin erittäin säänkestävä. Ammattilaisja löytävät liikesuojat, jotka ovat ihanteellisia kaikkien korttiesi säilyttämiseen. Suosittelemme, ja tä otat mukaan näytön ja kameran suojan, sillä ja ole immuuni vahinkoa aiheuttaville tapahtumille (käyttö pöydällä maisematilassa, pudottaminen kannen ollessa auki, pudottaminen puhelun aikana kannen ollessa auki, jne.) Löydät räätälöityä suojaa lyömättömään hintaan.

Ota meihin yhteyttä nopeasti ja helposti

Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja TikTokista ja saat tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Suojakuori kaspalvelutiimimme tavoitat puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Voimme seurata tilauksiasi koko ajan ja auttaa sinua tutkimuksissasi.