Motorola Edge 20 Pro kannja


4 Tuotteet

Dealy myy markkinoiden parhaat Motorola Edge 20 Pro -suojakuorja alennja tuun hintaan.

Suojaa Motorola Edge 20 Pro -puhelimesi Dealy n ensiluokkaisella suojakuori lla markkinoiden edullisimpaan hintaan. Saatavana vain 4,99 €! Saat optimaalisen suojan matkapuhelimesi takaosalle, reunoille, linssille ja painikkeille. Valitsemamme suojakuorja on valmistja tu silikonista, muovista tai ovat hybridejä (muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Meillä on myös joitakin, joissa on 9H-panssarilasi ja silikonireunuksja . Huippuluokan matkapuhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojamme tarjoavat erinomaisen pidon ja ovat ergonomisesti muotoiltuja. Niissä on tarkat leikkauksja portteja ja painikkeita varten, jotta pääsja niihin helposti käsiksi. Motorola Edge 20 Pro pysyy uudenveroisena pitkään, joten voit käyttää sitä täysin rauhallisin mielin.

Ainutlaatuisja rungot edulliseen hintaan

Löydät läpinäkyviä kuoria, harjattuja kuoria, hiilikuitukuoria ja keinonahkakuoria. "Ultra Erityiskestävä " -mallimme ja Survivor tarjoavat kaksi peräkkäistä suojakerrosta ja ovat samalla ohuita ja kevyitä. Tukirenkaalla varustja ut mallit ovat ihanteellisia niille, jotka käyttävät puhelinta usein handsfree-käytössä. Ne sopivat erinomaisesti elokuvien tai videoiden katseluun. Tarjoamme myös karkaistusta lasista valmistja tuja malleja, jotka ovat ainutlaatuisia. Meillä on myös suojakuori ita, joissa on erilaisia malleja ja kuvioita: paljja teja, eläimiä, kukkia, marmoria. Business-suojakuori ihimme voi asentaa jalustan, jotta puhelinta voi käyttää maisematilassa. Löydät niitä myös korttipidikkeillä jokapäiväistä käyttöä varten.

Voit ottaa meihin yhteyttä joka päivä ja seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme hyvin nopeasti kaikkiin kirjallisiin viesteihisi. Neuvojamme antavat sinulle tija oa tuotteistamme ja seuraavat tilauksiasi. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja TikTokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.