Motorola Edge 20 näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Dealy : alennja tu Motorola Edge 20 näytön ja kameran suojat

Dealy lta löydät parhaat näytön- ja kamerasuojat Motorola Edge 20 -puhelimelle markkinoiden edullisimpaan hintaan (alkaen vain 3,99 €). Tarjoamme ohuimmat ja säänkestävimmät suojat. Kalvot ja panssarilasi ovat erittäin helppoja asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Näytönsuojat tekevät siitä täysin turvallisen ja sen herkkyys säilyy ennallaan. Vuorovaikutteisuus on optimaalinen, ja kä koskaan ajattele, ja tä se on suojattu kalvolla. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-kestäviä.

Erittäin vahva HD-kamerasuoja

Vain £ 5,99, myymme panssarilasi suojaava linssi kameran Motorola Edge 20. Erittäin ohut ja HD, se suojaa linssit iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vältät naarmut, jotka voivat olla vahingollisia, ja pölyn, joka voi vahingoittaa valokuvien laatua. Sen läpinäkyvyys ei vaikuta valokuviin ja videoihin. On kuin valokuvausmoduuli ei olisi peitja ty tällä kalvolla.

Seuraa tilauksiasi nopeasti ja seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme, jotta voimme seurata tilauksiasi ja auttaa sinua tutkimuksissasi, jos tarvitsja sitä. Odotamme innolla yhteydenottoasi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät kohdasta "Ota yhteyttä". Olemme myös suosikki sosiaalisissa verkostoissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.