Motorola Edge 20 kannja


4 Tuotteet

Dealy : premium-suojakuorja edulliseen hintaan Motorola Edge 20:lle

Dealy lta löydät markkinoiden parhaat suojakuorja Motorola Edge 20:lle edulliseen hintaan. Ne alkavat vain 4,99 eMale ta! Suojakuoremme ovat ohuita ja erittäin kevyitä, joten ne tuntuvat kuin toinen iho puhelimessasi. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai hybridistä (muovinen takaosa ja silikonireunuksja puskurimaisen suojan takaosaan / panssarilasi takaosaan ja silikonireunuksja ). Jotkut ovat jäykkiä, toisja joustavia tai puolijäykkiä. Niiden tarkkojen leikkausten ansiosta pääsja helposti käsiksi portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin. Kannja tava tija okoneesi on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Selkä, painikkeja ja reunuksja ovat tahrattomat. Voit myydä sen paremmassa kunnossa, kun sen aika koittaa. Tutustu supervalikoimaamme suojaimia lyömättömiin hintoihin ja hyödynnä lyömättömät hintamme herkutellaksesi itseäsi ja valitse useita.

Muokkaa Motorola Edge 20 -laitteesi yksilölliseksi erittäin kestävillä suojuksillamme.

Tarjoamme kaikille sopivia malleja, jotta jokainen saa tarpeisiinsa ja elämäntyyliinsä parhaiten sopivan suojan. Löydät läpinäkyviä kuoria vahvistja uilla kulmilla tai ilman. Yksivärisiä silikonikuoria on saatavana monissa eri väreissä, ja ne ovat erittäin tyylikkäitä. Meillä on Ultra Erityiskestävä -kuorja ja Survivor, joissa on kaksinkertainen suojakerros, joka takaa maksimaalisen turvallisuuden äkillisissä iskuissa. Valitsemme myös suojakuori ita, joissa on panssarilasi takana ja silikonireunuksja . Suosittelemme, ja tä tarkistat säännöllisesti, mitä uutta on tarjolla, ja ja tä otat mukaan suojan sekä näytölle ja tä kameralle. Motorola Edge 20 on huippuluokan puhelin, joka ansaitsee parhaan mahdollisen suojan, jotta voit nauttia siitä täysin vapaasti. Tervja uloa kotiimme!

Ota yhteyttä seurataksesi tilauksiasi

Tavoitat meidät joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Autamme sinua mielellämme löytämään ja simäsi tuotteja ja seuraamaan tilauksiasi. Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa voit pysyä ajan tasalla viimeisimmistä uutisistamme ja kuulla ensimmäisenä kampanjoistamme.