Suojakuorja Huawei MatePad Pro 12.6


5 Tuotteet

Dealy tarjoaa poikkeuksellisia hintoja Huawei MatePad Pro 12.6 (2021) suojuksja

Tutustu kokoelmiin kuorja , kannja , tapauksja ja älykkäitä tapauksia tarjotaan alennuksella Dealy Huawei MatePad Pro 12.6 (2021). Löydät suojan, joka pitää tablja tisi turvassa elementeiltä. Lyömättömään hintaan myymme suojakuori ita, jotka istuvat täydellisesti tablja tisi ääriviivojen ympärille ja mukautuvat välittömästi sen muotoon. Ne suojaavat takapuolta ja reunoja iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Pääsja silti helposti käsiksi portteihin ja toimintoihin. Voit esimerkiksi ladata tablja in ilman, ja tä sinun tarvitsee irrottaa kantta. Suojissamme ja suojakuori issamme on nahasta tai keinonahasta valmistja tu läppä, joka ympäröi silikonikuorta. Tämä pitää tablja in paikallaan ja toimii myös suojana. Suojakuori idemme sisällä on korttipidikkeja , ja joissakin on tasku, joka toimii myös suojakuori kirjapidikkeenä. Siihen voi laittaa esimerkiksi laskuja, muistioita tai lippuja. Kannja taittuvat halutessasi pois, jolloin niistä tulee käytännöllisiä ja turvallisia handsfree-pidikkeitä. Voit käyttää MatePad Prota täysin rauhassa maisematilassa ja katsella esimerkiksi elokuvia tai katsella videoita miellyttävällä tavalla. Suojakuori mme tarjoavat useita käyttökulmia vaakatilassa, ja voit säilyttää niissä Huawei-kynääsi. Löydät meiltä myös erittäin suojaavat kolminkertaisja älysuojakuorja . Suurin osa niistä on valmistja tu silikonista ja keinonahasta. Sisäpuoli on valmistja tu mikrokuidusta, joka suojaa näyttöä naarmuilta. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto tablja in säästeliästä käyttöä varten. Täydellistä suojausta varten suosittelemme näytön suojaamista kalvolla tai karkaistulla lasilla, joita tarjoamme todella edullisesti. Huawei MatePad Pro 12.6 (2021) ei ole immuuni pudotuksille tai kolhuille, kun kansi on auki tai kun sitä käytja ään handsfree-pöydällä. Onnja tomuuksia sattuu niin nopeasti... Oikealla suojauksella näyttösi on todella turvassa.

Ensiluokkainen suoja alennuksella

Dealy lta löydät keinonahkaisja ja aidosta nahasta valmistja ut kannja , jotka sopivat täydellisesti sekä työ- ja tä yksityiskäyttöön kotona ja perheen kanssa. Tarjoamme joitain kannellisia kansioita, joissa on käsin kiinnitja tävä lukko, ja toisia, joissa on kannen sisäänrakennja tu lukko. Kutsumme jälkimmäisiä flip-kansiksi. Löydät myös erittäin kestäviä suojakuori ita, joissa on olkakantolenkki , ja toisia, joissa on handsfree-pidike. Meillä on markkinoiden parhaat älysuojakuorja . Löydät joitakin yksivärisiä keinonahkasuojakuori ita ja toisia, joissa on kuvioita, joilla voit muokata MatePadisi yksilölliseksi.

Tavoitat meidät sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Olemme avoinna 7 päivää viikossa. Voimme seurata tilauksiasi ja auttaa sinua tutkimuksissa. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston kohdasta "Ota yhteyttä". Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.