Samsung Galaxy A52s 5G Suojakuorja


148 Tuotteet

Kaikki suojakuorja Samsung Galaxy A52s alennja tuun hintaan Dealy ssa.

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen valikoiman korkealaatuisia suojakuori ita Samsung Galaxy A52s -puhelimelle. Meillä on valikoima premium-suojakuori ita alkaen vain 4,99 €. Sinulle tai lapsillesi, meiltä löydät ja simäsi. Suojamme on valmistja tu joustavasta, puolijäykästä tai jäykästä silikonista tai (ja) muovista. Ne on suunniteltu erityisesti puhelintasi varten, ja ne istuvat täydellisesti sen linjojen ja ääriviivojen ympärille. Pääsy puhelimen portteihin ja toimintoihin on helppoa ja suoraviivaista. Ne suojaavat Galaxy A52s -puhelimen takaosaa, reunoja ja painikkeita iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Älypuhelimesi on täysin turvassa. Jotkin suojakuorja tarjoavat lisävaihtoehtoja ja ovat monikäyttöisiä. Löydät varmasti sellaisen, joka sopii juuri sinulle.

Upeat rungot kilpailukykyiseen hintaan

Tutustu valikoimaan ohuita, erittäin säänkestäviä runkoja. Ne on suunniteltu ja mukautja tu antamaan sinulle optimaalisen, yksilöllisen suojan. Tulja yllättymään niiden omaperäisestä, nokkelasta design sta. Etsitkö yksinkertaista suojaa? Läpinäkyvät silikoni- tai muovisuojamme, hiilikuituisja suojamme tai yksivärisja kuoremme täyttävät laatuvaatimuksesi ja tyylikkyytensä. Vai pidätkö enemmän fantsuojakuori sta? Myymme suojia, joissa on eläimiä, paljja teja, kukkia tai maisemia... Etsitkö ergonomista suojaa? Panssarilasi , keinonahkaa, tukirenkaita ja korttipidikkeellä varustja tuja suojasuojakuori itamme on juuri sinulle. Ne tekevät elämästäsi ja matkapuhelimestasi helpompaa. Voit esimerkiksi katsella elokuvia tai videoita täysin rauhassa irrotja tavan jalustan ansiosta. Hyödynnä edullisja hintamme. Suosittelemme, ja tä kiinnität näytönsuojan ja karkaistusta lasista valmistja un linssisuojan A52s:n takaosaan. Voit käyttää sitä täysin rauhassa.

Seuraa tilaustasi ostosten jälkeen Dealy

Hyödynnä 7/7 suojakuori kaspalvelua ja huoltopalvelua. Tiimimme on valmiina auttamaan sinua ja seuraamaan tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ("Ota yhteyttä" -osio). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.