Google Pixel 6 Pron näytönsuojat


5 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaat näytönsuojat Google Pixel 6 Pro:lle

Osta Google Pixel 6 Pro -näytönsuoja Dealy lta. Kalvomme ja panssarilasi mme ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä. Ne asennja aan helposti, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Kalvo ei kupli ja se on HD. Panssarilasi on 9H-kestävää optimaalista vuorovaikutteisuutta varten. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja vuorovaikutus sovellusten kanssa on ihanteellista. Se on kuin näyttö olisi suojaamaton. Panssarilasi on räjähdyssuojattu ja UV-kestävä. Erityisesti vältyt naarmuilta, jotka vähentävät puhelimen arvoa ja voivat olla erittäin ärsyttäviä sitä käytja täessä. Google Pixel 6 Pro -puhelimesi pysyy uutena pitkään, mikä helpottaa sen jälleenmyyntiä.

Takakameran suojalinssi

Löydät myös erittäin suojaavan karkaistun lasilinssin asennja tavaksi Google Pixel 6 Pron takakameran lasiin. Se on helppo asentaa, eikä siitä jää jälkiä, kun poistat sen. Sensorit ovat turvassa ja vältyt naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Sinua ei myöskään häiritse pöly, joka voi vaikuttaa valokuvien laatuun. Tämä HD-kalvo ei vaikuta valokuviesi ja videoidesi ulkonäköön. Voit ottaa valokuvia ja videoita huolehtimatta objektiivien turvallisuudesta.

Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti.

Tavoitat meidät seitsemänä päivänä viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Vastaamme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Löydät sähköpostiosoitteemme kohdasta "Ota yhteyttä". Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme, alennuksista ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi Dealy ssa!